štvrtok 29. marca 2012

Everything about you 3

V prvom rade chcem poďakovať za 200 zobrazení blogu :) za taký krátky čas som to vážne nečakala :) veľmi si to cením :)

"Stephanie? Stephanie!! Si v poriadku?" kričal na mňa niekto. Otvorila som oči a nado mnou sa skláňal pár modrých kukadiel.
"Ach, už som si myslel, že sa nepreberieš. Ja toho Stylesa zabijem. Ako ťa mohol tak vystrašiť?!"
"Niall.. Dones.. Mi vodu.. Prosím," povedala som pošepky. Vyskočil ako raketa a utekal do kuchyne. Opatrne som sa chcela postaviť, no nedarilo sa mi to.
"Preboha, prestaň! Ostaň ležať, ja ti pomôžem!" kričal Niall. Rýchlo položil pohár s vodou na stôl a opatrne ma zodvihol. Zatvorila som oči, pretože viečka ma nechceli počúvať, a stále padali. 
Keď som sa zobudila, zase som ležala vo svojej posteli v Narnii. Ak neprestanem mať takéto sny, tak niekomu  sa niečo stane, a nebude to pekné, mrmlala som si popod nos keď som sa načahovala za hodinkami. Pozrela som na čísla a zistila, že za minútu by mi tak či tak zvonil budík. Každopádne, tie sny ma štvú, pretože sa nikdy nenaplnia. Ale počkať. Ako mi môže zvoniť budík? Veď keď som si ľahla bolo len sedem večer. Žeby som spala tak dlho? 
It's gotta be yooou, only yoou.. Ach, už zase. Ešteže som už prebratá. Rýchlo som vyskočila z postele a dala sa dokopy. 
"Ocíí?" kričala som, "nevieš, ako sa dostanem do toho ateliéru?" Nadiktovala som mu adresu a on mi stručne vysvetlil, ako sa tam dostanem. Potom som rýchlo zhltla raňajky a utekala za fotografom. Prišla som tam minútu pred ôsmou. Pred ateliérom ma už netrpezlivo čakala Phoebe. Hneď ako ma zbadala, usmiala sa a ťahala ma do maskérne. Zase na mňa nadrbali tonu make-upu a tentoraz ma obliekli do sukne do pol stehien a blúzky. Tie štekle k tomu si mohli vážne odpustiť ak ma ešte chcú vidieť nažive. Vošla som do miestnosti, kde ma včera fotili a od úžasu mi padla sánka. Vyzeralo to tam úplne inak. Biele plátno preč, namiesto neho tam bolo nejaké zelené. Myslím, že to je to také, čo tam graficky dodávajú obrázok.
"Ach, ty už si tu," povedal fotograf a pobozkal ma na ruku. "Ešte sme to tu nedali dokopy, tak sa zatiaľ posaď," povedal a ukázal na stoličku za fotoaparátom. Zelené plátno vyniesli preč a namiesto neho tam dali to biele čo včera.
"No poď, srdiečko," oslovil ma fotograf, ktorý sa volal Mike, teda ak som správne rozumela. Opatrne som prešla pred plátno a on mi diktoval rôzne pózy a výrazy tváre. Potom som sa opäť išla prezliecť do ďalšieho modelu a tak stále dokola. Skončili sme asi o šiestej a ja som sa konečne po dlhom dni obula do svojich vychodených čínov (lacnejšia verzia Converse ak by niekto nevedel. :D). Keď som bola na odchode, dobehol za mnou Mike s nejakými taškami. 
"Počkaj!" kričal na mňa. "To oblečenie v ktorom si fotila, je tvoje."
"To si môžem nechať?" opýtala som sa nechápavo.
"Iste, aj tak by sme to nemali kam dať. Ber to ako príplatok ku honoráru, ktorý dostaneš ak tie fotky vyjdú v časopise," usmial sa Mike a strčil mi tašky do ruky. "Ešte!" skríkol, až som nadskočila. "Bol by som zabudol, zajtra príď zase, vyberieme tie najlepšie, poprípade nejaké dorobíme. Zo školy si vypýtaná, takže tým sa netráp. Prídeš?" Samozrejme som súhlasila a s blaženým úsmevom sa pobrala domov. Po ceste na zastávku som stretla Samka, tak sme sedeli na zastávke a kecali. 
"Prepáč, že som ti nezavolal, ale mali sme návštevu, ktorá odišla až neskoro večer a ja som ťa nechcel budiť," rozprával Samko a ja som sa na neho pripečene usmievala. Bol taký rozkošný. Blonďavé kučierky mu padali do sivých očí, v ktorých som sa topila. Po asi 15 minútach sedenia na zastávke konečne prišla moja električka, tak som sa so Samkom rozlúčila a pobrala sa domov...

5 komentárov:

  1. aky samko kua? ma neštvi :D 1D!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. samko je len taký.. :D ako by som to povedala :D zamotávak domotávak :D don't worry, be happy :DDD budú aj 1D :D

      Odstrániť
  2. Joooj, už nech stretne One Direction :D To sa nedá vydržať :D

    OdpovedaťOdstrániť