štvrtok 1. novembra 2012

A reason for a life 1

Tákže, prvá časť je na svete :)
tešíte sa? :D
kto ešte nečítal prológ, nájdete ho presne TU. :)
akosi ste mi zatrhli tretiu osobu, no túto časť v nej napíšem, aby ste videli, ako často sa tam tá tretia osoba bude vyskytovať.. potom možno zmeníte názor :P
plus je pravdepodobné, že to tak či tak budem písať v tej tretej osobe.. sedí to tam viac...
by the way, ako to tak čítam, možno vás to bude miasť.. takže pre istotu som to trochu graficky upravila, aby to bolo jednoduchšie pochopiteľné..
okey, takže, užite si to :)
a čakám komenty, sweeties! :3




"'Baby, your pants are too low and you're unaware, the way your boxers peek out, it's not hard to stare, and when you smile at the ground, my heart beats so fast. You don't know-oh-oh, you don't know I'd tap that ass,' spievala som si s WMYB vypeckovanou v slúdchlách cestou na autobus. Možno sa divíte čo sú to za slová, no directionerkou som bola už dlhú dobu, a tak mi nerobilo žiadny problém meniť texty a robiť si z chalanov srandu, napriek faktu, že sme sa nikdy nestretli."
"Počkaj, počkaj," prerušil ju Lou, "ty si si zo mňa robila srandu?" El so smiechom prikývla a uškŕňajúc sa sledovala jeho naoko nahnevanú tvár.
"A ako si si z nás robila srandu?" vypytoval sa.
"Nooo, vieš, directionerské veci, to nepochopíš," odvetila.
"Čo tým chceš povedať, že to nepochopím? Je to o nás, tak by som to mal chápať, nemyslíš?" vyčítal jej Louis so smiechom.
"Dobre, tak asi máš pravdu-"
"Asi?" oboril sa na ňu, "určite!"
"Fajn, tak máš pravdu. Ale tie vtipy nebudeme rozoberať tu, prišli sme sem kvôli niečomu inému."
"To síce áno, ale povedz mi aspoň jeden, prosííím."
"Aj by som ti nejaký povedala, ale žiaden mi momentálne nenapadá, prepáč, láska."
"V poriadku," povzdychol si. "Ale večer sa tomu nevyhneš, to ti je dúfam jasné. Pokračuj," prikázal napokon a Eleanor sa zasmiala.
"Pripomeň mi, kde som skončila."
"Zatiaľ len spievaš What Makes You Beautiful cestou na bus," objasnil so smiechom a s láskyplným pohľadom ju pohladil po líci.
"Ah, jasné. Takže ako povedal Louis, smerovala som na zastávku, aby som došla do centra kúpiť niečo pre môjho malého bračeka."
"Teraz trochu ja," prerušil ju opäť Lou s úsmevom. El iba prikývla a povzbudzujúco sa na neho usmiala.
"V tom čase už bolo po X-Factore a ja som sa bezcieľne prechádzal ulicami Londýna. Začul som tiché pospevovanie, no keďže som nemal potuchy odkiaľ pochádza, neriešil som to a kráčal ďalej. Zabočil som na vedľajšiu ulicu, keď som do niekoho zrazu narazil."
"Hej, dosť to vtedy bolelo, keďže len pár dní pred tým mi dávali dole sádru z ruky, za ktorú si ma potiahol, aby som sa nezdrbala na zem," zasmiala sa.
"Vážne? To si mi nepovedala."
"Načo? Bola som tebou tak očarená, že som na bolesť úplne zabudla," zasmiala sa Eleanor a Louis jej potešene pritisol svoje pery na líce, pričom sa ona slabo začervenala.
"Takže, ako som povedal, do niekoho som narazil a keď som chcel začať nadávať zbadal som to najkrajšie stvorenie na zemi," dokončil s úsmevom a opäť pozrel na Eleanor, ktorá sa usmievala a skúmala ich prepletené prsty. "'Ahoj. Prepáč, že som do teba narazil, nevšimol som si ťa,' prehlásil som a rýchlo jej podával ruku.
'Uh, to je v pohode, nedávala som pozor,' odvetila a s úsmevom sa zodvihla, pričom sa na mňa stále nepozrela. Musím sa priznať, že už v tej chvíli mi nebola ľahostajná a to som ešte nevedel, ako veľmi mi na nej bude záležať," zasmial sa Louis a pokračoval v rozprávaní. "'Čo počúvaš?' opýtal som sa so záujmom, keď som videl, že v ruke žmolí mobil so slúchadlami.
'One Direction, ale to asi nebudeš-' V tom momente sa na mňa konečne pozrela a stratila reč."
"Nefandi, si Tomlinson!" okríkla ho Eleanor so smiechom.
"Ale no tak. Priznaj, že si ostala v šoku!"
"To nepopieram," zasmiala sa El a pokynula mu, aby pokračoval.
"'Ty- ty- si- L-louis-' šepkala šokovane a mne to na tvári vyčarilo ešte väčší úsmev.
'V celej svojej kráse, srdiečko,' zasmial som sa. 'Nebudeš kričať, však nie?' opýtal som sa po chvíli v celku vystrašene, keďže nereagovala. Ona však len pokrútila hlavou a ďalej sa na mňa dívala. To už som nebol vo svojej koži."
"Vtedy to bolo totálne mega!" vypískla El. "Mal si sa vidieť!" smiala sa Eleanor.
"No haha," zasmial sa Louis ironicky.
"Ide o to," začala El, "že vo chvíli, keď si o mne myslel, že som totálny blázon, som sa s výkrikom 'Mal si sa vidieť!' rozrehotala na celé kolo."
"Hej, a ja som z teba skoro zinfarktoval," zašomral Louis.
"To na tom bolo najlepšie! Ale aj tak ma miluješ," uškrnula sa.
"Ani nevieš ako," šepol jej do ucha a bolo jasne vidieť, ako jej z jeho hlasu na rukách nabehli zimomriavky.
"Aby som nestrácal čas," predniesol Louis a nadýchol sa, aby mohol v ich príbehu pokračovať. "Keď sa začala smiať, v okamihu som vedel, že toto dievča len tak nenechám odísť.
'Ako sa vlastne voláš?' opýtal som sa, keď sa ako tak upokojila.
'Som Eleanor,' usmiala sa na mňa a podala mi ruku, no ja som ju namiesto toho zovrel vo vrúcnom objatí.
'A ja som Louis, ale to už asi vieš,' zasmial som sa, keď sa odo mňa odtiahla.
'Hej, hej, viem,' uškrnula sa.
'Napadlo mi... Erm.. Ja viem, že sa poznáme presne 56 sekúnd, ale nechcela by si niekedy niekam zájsť?' opýtal som sa a dodnes sa čudujem, kde sa vo mne tá odvaha nabrala. Dnes by som na to nemal gule."
"A mne neosatávalo nič iné, ako súhlasiť," vmiešala sa do jeho monológu Eleanor. "Veď kto by odmietol samotného Tomlinsona?"



so, that's it. :D nevedela som, ako to zakončiť, alebo čo tam ešte dopísať, takže takto.. :D
čo si o tom zatiaľ myslíte? :)

18 komentárov:

  1. mám v tom trošku zmätok, ale je to pekné :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toho sa presne bojím, že sa v tom budete strácať :( snáď sa to časom upraví.. :/
      ale ďakujem :)
      btw, máš 1000. koment na blogu! :D

      Odstrániť
  2. je to úplne bomba dokonalé !! Koľko máš rokov? To aby si v budúcnosti začala vypredávať kníhkupectvá. Úplne úžasné to je a moooc sa teším na ďalšiu časť. <3 :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      15 :D
      nepreháňaj, budem sa červenať ^.^
      ďakujem :))<3

      Odstrániť
    2. btw ... len pre zaujimavosť vyskúšaj napísať na túto stránku nejakú krátku poviedku . aspoň uvidíš, čo si o tvojom písani myslia profesionálny spisovatelia :) moje som sa tam neodvážila dať ale ty to máš vážne super a hlavná cena je sa mi zdá vydanie knihy :D za pokus to stojí....
      http://www.mamtalent.sk/

      Odstrániť
    3. pffuu.. ja mám všetko fanfiction :/ no keď sa k niečomu dokopem, tak to tam pošlem... ďakujem za typ :)
      btw, čo som sa ja pýtala nejakých profi spisovateľov, tak sa moje blábolenie všetkým páčilo..

      Odstrániť
  3. Je to skvelé, Steph! Z tej tretej osoby som ja osobne bola časťami zmätená, ale Laura že vraj v pohode :D
    Takže, ti obe odkazujeme že je to úplne geniálne, peckové, mega, superduper, premakané, romantické, ňuňavé veľdielo!!! A proste je to EL A LOUIS! Milujeme ich!
    Šup šup ďalšiu! Hneď!
    A+L ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako som hovorila, toho sa bojím :/ ale snáď sa to vylepší..
      bože. :D nepreháňate trochu? :D ale ďakujem :))

      Odstrániť
  4. OMG!!! Ja sa tu rozplývam :) Mne sa tam tá tretia osoba tak sakramensky páči! Dodáva tomu nehorázny šmrnc. Áááá, chcem ďalšiu časť a dokonca dodávam, že by som ju brala aj s tou treťou osobou :3 Aj keď možno by bolo lepšie, ak by neboli takéto časti všetky, ale niektoré by také byť mali :) Keď som to čítala, spomenula som si na film Pako mých snů.. tam je to takto tiež :)
    Proste úžas! Ďalšiúúú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :))
      pffu.. ten film som síce videla, ale nespomínam si, žeby to bolo nejako takto.. :D
      nech sa snažím ako chcem, jednoducho mi tam sedí tá tretia osoba.. a tak to tam aj bude, keďže s tým už mám plány :3

      Odstrániť
    2. ty si na to nespomínaš?! veď tam sa niečo stalo, potom je tam záber ako je jeden z nich v nejakej miestnosti a o predchádzajúcej scéne niečo povie :D nie je to tam často, ale predsa :D

      Odstrániť
  5. máš pravdu..v tej tretej osobe je to predsa len lepšie :) určite pokračuj :) teším sa na ďalšiu :) a myslím si že by si určite mala skúsiť napísať na tú stránku :) píšeš úžasne ...na tejto kapitole som sa tak nasmiala :D ďakujem za zlepšenie nálady :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      skúsim tam poslať aj nejakú ffku, veď za skúšku nič nedám.. :3
      za málo :*

      Odstrániť
  6. je to superné :)) dokonalé :)) úúžasné :) presne takto sa mi páči že to píšeš:) tak to má svoju originalitu .. :D je to proste ttaké tvoje ..:)) také .. :) originále..úžasné:))) krásne :) áách :) a tá tretia osoba sa tam dokonale hodi:) a teším sa na ďalšiu :)) a a a a jasné furt zabudnem čo chcem dodať.. :D :) :DD Macko Púú:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow dievča je to bohovské :) Proste nmám slov a preto je tento komen krátky :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. uznávam, že je to trochu miatúce, ale je to skvelé :))dokonalé :)) časom si v tom určite nájde každá z nás svoj vlastný poriadok :))
    milujem dvojicu El a Louis :)) sú spolu taký zlatý :)) a presne si viem predstaviť ako spolu sedia na záhrade, pred nimi sedia ich deti a oni im rozprávajú svoj príbeh, spoločne sa smejú, dopĺňajú sa a prekrikujú sa :)) tak strašne moc sa teším na pokračovanie :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť