piatok 2. novembra 2012

A reason for a life 2

Ugh, taký divný pocit písať pri názve poviedky také nízke číslo -_- :D
ale no nič.. :D
takže... ako si môžte všimnúť, mám vcelku dobrú náladu (bodaj by nie, veď ostáva už len sedem dnííííííííííí (zasvätený ma pochopiáá :D)), takže to aj tak vyzerá.. :D
ozaj, rozhodla som sa, že budem pokračovať a ostávam pri tej tretej osobe..
Myslím, že si na to po čase zvyknete. Je totižto možné, že vás to pletie, pretože nie ste zvyknuté na takýto štýl písania, hlavne nie u mňa.. :D no ja vám verím, vy to dáte :3 a ak niečo nechápete, tak sa smelo pýtajte, či už na twitteri alebo v komentoch, veľmi rada odpoviem :)
okay, to je asi všetko.. 
ENJOY!

 "Tak ty určite nie," zasmial sa Louis, narážajúc na Eleanor a jej slabosť pre jeho osobu.
"Ako vidíš, neodmietla som ťa. Preto tu teraz sedíme," zasmiala sa El. Louis sa len uškrnul a radšej pokračoval ďalej.
"'Vážne by si išla?' opýtal som sa v tej chvíli šokovane. Ona len prikývla a oslepila ma svojim úsmevom, ktorý mi totálne pretrhol niť myšlienok. 'Uh, tak mi daj svoje číslo, zavolám ti,' usmial som sa po chvíli a podával jej svoj mobil, aby sme si vymenili tie čísla. Ako sa len uložím? rozmýšľal som v duchu nad otázkou života a smrti. Aspoň vtedy mi to tak pripadalo."
"Otázka života a smrti? Vážne? A to si sa dostal k takému menu?" rozosmiala sa Eleanor a Louis, teraz už červený ako paradajka, sklopil pohľad na zem. "Zlatko, prečo nepovieš, pod akým menom ťa v mojom mobile nájdu?" podpichla ho so smiechom El.
"SuperCarrot," pípol Louis nesmelo.
"Ako? Nepočula som," zasmiala sa znova El.
"Áno, jasné," zamrmlal Louis. "Počula si to veľmi dobre. A teraz ma nechaj pokračovať. Takže, keď som po chvíli rozmýšľania uložil svoje číslo, rozlúčila sa so mnou a chcela odísť, no ja som ju zastavil a-"
"Zastavil? Skoro si mi znova zlomil ruku! Ale ako vraví, keď som bola na odchode, zastavil ma a skôr ako som stihla čokoľvek povedať ma nemotorne objal a odkráčal preč. Nemohla som si pomôcť - a myslím si to dodnes - bolo to neskutočne milé. Vlastne, je to jedna z vecí, ktorou si ma získal."
"Vážne?" opýtal sa nadšene Louis. Eleanor len prikývla a obaja sa v tej istej chvíli natiahli k tomu druhému, aby sa mohli nežne pobozkať.
"Keď som prišiel domov, prvé čo som urobil bolo, že som po byte začal tancovať ako totálny retard a kričať: 'Mám číslo na najkrajšie dievča pod Slnkom a pôjde so mnou von!' Harry sa na mňa nechápavo díval a zavolal Liama, pretože, ako tvrdí, myslel si, že som zdrogovaný alebo čosi podobné.
'Tomlinson je zamilovaný!' skríkol Niall, keď sa všetci nahrnuli do môjho a Harryho bytu.
'Nie som!' bránil som sa, no nikto mi neveril. Dokonca ani môj vnútorný hlas.
'Zavolaj jej!' popohnal ma Zayn, netrpezlivo sa krútiaci na gauči.
'Mám?' opýtal som sa neisto. Všetci svorne prikývli.
'Na to predsa čaká, nie?' usmial sa Liam a tak mi neostalo nič iné, ako vytočiť Eleanorine číslo a čakať. Na moje prekvapenie a radosť chalanov to zdvihla hneď po štvrtom zazvonení.
'Haló?' ozvalo sa na druhej strane a ja som stratil reč. Takmer som zložil, no Harry rýchlo zareagoval a štuchol ma do rebier, až som takmer vykríkol.
'Erm, ahoj. Tu je Louis. Louis Tomlinson,' predniesol som a chalani na mňa pozreli pohľadom typu načisto-mu-preskočilo.
'Áno, viem,' zasmiala sa a čakala čo poviem.
'Uh, vieš, napadlo mi... Teda to už vieš... Ale... Och... No... Čo robíš zajtra večer?' dostal som zo seba napokon.
'Počkaj, pozriem sa do diára,' odvetila vážne a ja som naprázdno preglgol. 'Som voľná,' oznámila a ja som si z čela utrel imaginárny pot.
'Tak už nie si,' oznámil som. 'Ty. Ja. Zajtra. O siedmej. Pizzéria v centre. Platí?' vysypal som a dúfal, že mi rozumela.
'Jasné, budem tam,' odvetila. 'Maj sa, SuperCarrot,'  zasmiala sa ešte a zložila.
'Tak?' vybehla na mňa štvorica netrpezlivých chalanov.
'Súhlasila!' vypískol som a opäť spustil oslavné tančeky."
"Nevedela som, že si bol až taký nadšený," zasmiala sa šokovane Eleanor.
"Bol som do teba zbláznený už od momentu, ako som ťa zbadal," šepol Louis a nežne ju pobozkal.

prepáčte, že je kratšia, ale som na totálku vymletá -_- 
komentíQy potešia :3 :D 

18 komentárov:

  1. wow :) je to úplne krásne :) vlastne čo by som od teba čakala :D teším sa strášne na ďalšiu časť :) zbožňujem ich ako dvojicu a ešte nikdy som nečítala ff o nich ako o páre :) takže je to aj pre mňa niečo nové :) ďakujem ti zato že tvoje úžasné poviedky na robia šťastnou..vždy na rozveselia..nech mám akúkoľvek zlú náladu.. Patrí ti jedno veľké ĎAKUJEM pani spisovateľka lebo to nedokáže skoro nikto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :))<3
      teším sa, že moje zlátaniny niekoho rozveseľujú :) cením si to :))

      Odstrániť
  2. Oh my carrot! :D je to ňuňu :3
    Je to super super mega úžasné :)
    Nechce sa nám rozpisovať, tak tentoraz v skratke :D
    L+A :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow wow a ešte raz wow :D Je to proste faboLouis :D Páči sa mi táto povidka je ná ako ostatné :) A suhlasím s tebou vtom že do tejto poviedky sa viac hodí 3 osoba. A čo je o 7 dní? :D Ideš do tej Blavy či? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :3 :D
      už len šééééésť :D a yup, Blava čaká<3 :D

      Odstrániť
  4. To je tak krásne, úžasné, romantické, vtipné..prosto DOKONALÉ... a keď si predstavím fakt Louisa a El, ako robia všetko to ,čo píšeš tak je to nádherné... :) teším sa už na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ked po tomto pribehu nedostanem cukrovku tak uz zo ziadneho :) je to uzane :)* preco maju vsetci lepsie poviedky nez ja?? To nejdem rozoberat :D so... nenormalne sa tesim na novu cast :)) takze co najskor sa ju snaz pridat :)*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      ale netrep! nepodceňuj sa, sweetie :3
      pokúsim sa čo najskôr :)

      Odstrániť
  6. úžasné to je :)) dokonalé:) teším sa na ďalšiu :) :DD také ňuňavé to je .. :D pekne .. :D áách .. :D šup šup ďalšiu .. ! :D:D Macko Púú:))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. už som si zvykla, je to jednoducho geniálne :D aaa veeeľmi sa teším sa ďalšiu časť :D :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dokonalé to je :) keď som si to čítala normálne som sa škerila na obrazovku :) úplne veselá nálada teraz :) teším sa na ďalšiu časť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jéj super to je a mne sa to číta úplne v pohode:) len pokračuj už sa neviem dočkať ďalšej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. je to krásne :)) usmievam sa tu ako pripečená :)) oni sú tak zlatý spolu :)) a čo sa týka tej 3. osoby :) je to úplne v pohode :)) aspoň u mňa :)) čo ešte dodať? :) si skvelá, skvelo píšeš a teším sa na pokračovanie :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť