pondelok 19. novembra 2012

A reason for a life 8

V sobotu mali Louis a Eleanor prvé výročie! ♥

na začiatok.. Ako som už avizovala včera, beriem si dovolenku :) fakt vážne, som vymletá ako ešte nikdy.. potrebujem to! soo... vidíme sa čo najskôr :3
ozaj, ak máte nejaké nápady, čo tu môžem zahrnúť, smelo píšte :) každý nápad sa hodí :3
jo a aby som nezabudla.. Strašne ďakujem za komenty k poslednej časti :) všetky do jedného som si ich prečítala a  veľmi si ich cením :3 vy moje Nando'sáčky <3  

"Môžem s istotou prehlásiť, že na ten moment nikdy nezabudnem," povzdychol si Louis. "To ako bezmocne tam ležala a ako strašne som sa cítil... Už to nechcem zažiť," dokončil šeptom a  zadíval sa na Eleanor, ktorá pohľadom hypnotizovala ich prepletené ruky. 
"Prepáč mi to," zašepkala Eleanor a svoj pohľad presunula na Louiho. Ten sa len pousmial a nežne ju pobozkal.
"Nikdy som ti to nemal za zlé," odvetil a díval sa na ňu so všetkou láskou sveta.
"Myslím, že ten moment nás spojil ešte viac," prehlásila po chvíli Eleanor.
"Jednoznačne," pritakal Louis, "ak by sa to nebolo stalo, ak by som na to nebol prišiel... Nechcem si ani predstaviť ako to mohlo skončiť. Viem však, že odvtedy je náš vzťah veľmi silný a len tak hocičo ho nerozbije. Za čo som veľmi vďačný, pretože bez El si nedokážem predstaviť život."
"Hovoríš mi z duše," usmiala sa Eleanor. "Ak by som ťa nemala, ak by som ťa stratila, ak by si ma prestal milovať-"
"To sa nestane."
"Nikdy nehovor nikdy. Tiež som tvrdila, že mňa bulímia neskolí. A pozri na mňa," zasmiala sa ironicky, no na očiach jej bolo jasne vidieť, ako veľmi si želá, aby Louiho slová boli skutočnosťou. 
"Tebe asi nemá zmysel odporovať, však nie?" zasmial sa Louis.
"Presne ako vravíš," pritakala El s úsmevom. 
"'Povieme to chalanom?' opýtal som sa ráno, keď sme sedeli pred telkou a v spoločnom objatí popíjali anglický čaj.
'Ešte nie,' šepla El a pritúlila sa ku mne ešte bližšie. Voľnou rukou som ju objal okolo ramien a vtisol jej bozk do vlasov. Ach, ani si nedokážete predstaviť, ako veľmi ju milujem," povzdychol si Lou a pobozkal Eleanor. Tá sa len hanblivo usmievala a stále sledovala ich spojené prsty. 
"Dni plynuli a ja som sa malými krôčikmi pomaly, ale isto, začala uzdravovať. Nešlo to nejako rýchlo a viditeľne, no cítila som, že napredujem. Neskutočne mi s tým pomáhal Louis, ktorý mi dodával potrebnú silu a aj keď som niekedy zlyhala, stále ma podporoval a poháňal vpred. On je dôvodom, prečo som sa začala liečiť. 
'El?' spustil jedného dňa Louis, keď sme sedeli v jeho obývačke a na tvári mu pohrával úsmev.
'Áno?' otočila som sa na neho zvedavo.
'Vieš, že dnes to je už týždeň, čo si nevracala?' opýtal sa šťastne a v očiach mu blikal obrovský nápis: Som na teba hrdý.
'To vážne?'
'Fakt,' pritakal.
'Neverím!' vypískla som, šťastím celá bez seba. Dni bez vracania som si radšej nepočítala, no Louis sa od toho nevedel odpútať a s každým úspechom bol na mňa viac a viac hrdý. Aspoň tak mi to vravel.
'Tak ver, pretože to je pravda,' zasmial sa šťastne a vtisol mi poriadny bozk.
'Ďakujem,' šepla som a nechala slzy radosti voľne stekať po mojich lícach.
'Milujem ťa,' usmial sa a znova ma pobozkal."
"Na ten deň si pamätám úplne presne," usmial sa Louis a bolo na ňom jasne vidieť, ako ho táto situácia ešte aj po toľkých mesiacoch teší. "Ten pocit, keď som videl, ako ťa táto skutočnosť teší... To bolo na nezaplatenie."
"Bolo to na tebe vidieť," odvetila mu El s úsmevom, "no na ďalší deň som ťa opäť sklamala."
"Neber to ako sklamanie, zlato," usmial sa milo, "bolo jasné, že jedného dňa to príde. Vedeli sme to."
"To áno, ale brala som to ako osobné zlyhanie."
"Ale potom si bez vracania vydržala ešte dlhšie," podotkol Louis s úsmevom a pohladil Eleanor po tvári. 
"A opäť len vďaka tebe," usmiala sa El a Louis iba sklonil hlavu, no z pier mu neschádzal úsmev. Úsmev plný šťastia a lásky, ktorú cítil k Eleanor, a ktorá z oboch vyžarovala na kilometre ďaleko.

6 komentárov:

  1. Aaaaach :3 keď oni sú takí dokonalí spolu <3
    Celá časť je úžasná :) proste to ako jej pomáhal, ako pri nej stál a neopustil ju :') ja normálne mám slzy v očiach! :O
    Štepi ja nevydržím bez časti :/ toto sa nerobí :(((
    Ja nemám slov! Neviem, čo mám napísať ;D
    Proste je to cele úžasné a na to pokračovanie si počkám aj keby neviem čo ;)
    Tak sa maj krásne :) a odmel sa ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooo úžasné ako vždy .. :D včera ma mamka vyhnala z počitača akurát ked som si to išla prečítať.. no neporazí ťa? :DD a ja som jej ešte aj dneska ráno vyčitala že jak mi može dačo také urobiť :DD bo som začala čitať.. :D chápeš to ? :D ale inak je to dokonalé :D krásne :) ááách :) a neboj še počkám si na ďalšiu časť aj keby to malo byť dlhooooooo čo dufam že nebude.. :// :D ale inak fáákt je to krááása :D ale ako som šťastná že si to nezakončila nejako napínavo .. no lebo neviem neviem.. :DD by som asi bola zlá .. :DD Sašaaa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dostala som sa k tomu až dnes keďže včera nbeolo času a je to dokonalé :) Louis a El miluje túto dvojicu a nesmierne si ma potešila kěd si povedala že budeš písať o nich story :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dokonalý sú spolu :)) zbožňujem ich :)) aj túto story :)) je skvelá, dokonalá :)) milujem ako to dokážeš opísať :)) dúfam, že ďalšiu pridáš čo najskôr :)) *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja viem že otravujem ale baby pozreli by ste si prosím tento blog http://iminlovewithyouandallyourlittlething.blogspot.sk/ dakujem.
    A tá časť je úžastná.. čo časť celá story

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lou a El ♥ je to tak krásne, až sa mi plakať chce :D ... vážne, opisuješ ich nádherne...keď si ich ešte predstavím, je to rozkošné :) .. milujem tvoj blog a bude mi to za tie dni, týždne (netuším jak dlho) chýbať.. ale tak ja si počkám, pretože na to dobre sa čakať oplatí :) ... každý deň tu chodím pozerať či je nová časť a dúfam, že už sa raz dočkam :P ...
    a nechcem otravovať, ale nemohli by ste si prečítať môj blog? http://zllhn-story.blog.cz/ ... :) dkaujeeem :P

    OdpovedaťOdstrániť