streda 7. novembra 2012

Litánie.

Na začiatok sa chcem ospravedlniť Peťke, že som omylom zmazala jej komentár k ARFAL 4 :( fakt ma to mrzí, nechcela som :((
btw, prepáčte, že včera nebola, ale moja nálada bola tak hlboko pod bodom mrazu, že ak by tak bolo aj vonku, tak aj rusom je zima.. :D a nie, kdeže, vôbec to nebolo kvôli môjmu mizerne pomalému počítaču, ktorý som v musela v slzách prosiť, aby aspoň raz fungoval a stiahol mi Take Me Home (čo aj tak neurobil. Ale samozrejme, že TMH už aj tak na mobile mám :3)
čo som však chcela, je, ďalšia časť bude až v nedeľu/pondelok.
Vážne chcete aj dôvody ? O.o
tak dobre.
Zajtra sa budem bifliť jak pripečená, keďže v piatok píšeme písomku z bioly (a ja chcem dostať 1, keďže tie moje známky tam nie sú bohviečo (konkrétne 3 & 5 :D)), z chémie (to isté čo biola) a musím sa naučiť po francúzsky počítať do 16.. a tiež by nebolo zlé konečne sa naučiť tie národnosti, čo sme brali pred prázdninami.. a ani všetko od začiatku roka by nebolo na škodu zopakovať. A je možnosť, že môj úžasný strýko nám dá písomku z fyziky (nie, vôbec z tej látky nie som magor), aj keď ju sľúbil až na pondelok, no pri ňom si človek nikdy nemôže byť istý..
Takže to je dôvod, prečo časť nebude vo štvrtok. :D
v piatok nebude, pretože škola mi končí 14:10 a o 15:00 je odchod do BA :) dôjdem tam okolo desiatej večer a buď budem príšerne hyperaktívna alebo zomretá (to druhé je pravdepodobnejšie) a na 90% nebudem mať počítač..
sobota detto.
aj keď s trošku o dosť pestrejším rozvrhom. :3 (Hanka, Annie, Laura, TEŠÍM SA STRAŠNE VEĽMI BOHOVSKY MOC!)
no a v nedeľu mám o 10:00 odchod domov a prídem cca okolo štvrtej (opakuje sa situácia z piatku), budem pozerať talent, učiť sa na pondelok (pozdravujem všetkých do tej jeblej školy by the way) a tak... ale možno niečo stihnem splátať, takže nedeľa nie je nemožná :3
Tak to je dôvod, prečo časť nebude v piatok, sobotu a možno nedeľu..
snáď som to vysvetlila dostatočne.. :D
btw, chcela som to dať na začiatok časti, ale bol by trapas, keby to bolo dlhšie ako samotná časť.... :D
takže preto takto :3
dúfam, že ste sa neunudili k smrti... :D
jo, ozaj. :D momentálne je blog trochu v prestavbe (snažím sa pridať karty.. ak by mi s tým niekto vedel pomôcť, tak kričte!), ale čoskoro to bude tak ako má byť :)
sooo...
that's all
see ya soon xx

4 komentáre:

  1. Toto snáď nemyslíš vážne! Ako to mám bez častí vydržať?!
    No ale tým viac sa budem tešiť na ďalšiu ;)
    BTW aj ja sa strašne teším na sobotu :))))))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V pohode to s tým komentom :) A ty máš jaky nabitý program :D A ty si kolkátačka? :D Ja som siedmačka a ešte minuly školsky rok som sa učil po francuzsky do 70 :D A uži si Blavu :) A teším sa na časť :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Chápem, chápem. :)
    I'M SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EXCITED!!!! :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty máš jaky nabitý prgram kokos :D A ty si v ktorej triede že sa len teraz učíš po francuzsky do 16? :D Ja som sa to učila ešte v šiestom ročniku :D A uži si Balvu :) A teším sa na časť :)

    OdpovedaťOdstrániť