utorok 13. novembra 2012

Prepáčte...

Mňa to fakticky strašne veľmi mrzí...
Dnes nedokážem napísať časť..
Za prvé, som vymletá..
A na druhý bod si musím vyliať srdce.. Ak sa vám to nechce čítať, nemusíte, nenútim vás. Vážne o nič neprídete.
Ako, neviem ako to povedať... Ale tak čo je koho do toho čo počúvam a koho mám rada?! Prečo ma odsudzujú len a len kvôli tomu, že počúvam chalanov?! To je nejaká choroba alebo čo?! Veď dopekla nikoho nenútim, aby ich mal rád! Tiež netvrdím, že ich musíte rešpektovať (aj keď som názoru, že na tých "lepších" gymnáziach sú ľudia dostatočne vyspelí na to, aby niekoho nehejtovali len tak).. Aby ste ma chápali, dnes som sa uliala z telesnej a o boli sme viacerí necvičiaci.. Nepamätám si presne o čom sme sa bavili, no bolo to niečo v spojení so mnou, nič zlé, veď som tam bola, a jedna moja spolužiačka (ak to čítaš, čo pochybujem, tak ťa pozdravujem ;)) povedala: "A počúva One Direction" a zazrela na mňa tak odporne, až mi prišlo zle. Nesmiem zabudnúť, že to povedala skôr ako nadávku ako čosi obyčajné.. Ako, ja nevravím, na základnej tiež chalanov nemali radi, no proste ich rešpektovali (aspoň sa o to snažili) a tiež rešpektovali mňa a to, že ich mám rada.. Ja viem, škaredý pohľad nie je dôvod na pokazenú náladu, ale mňa to proste tak strašne nasralo... Nechápem to! Nič jej neurobili! Ani ja som jej nič neurobila! Veď sa skoro vôbec nebavíme! Nenútim ju počúvať ich hudbu, mať ich rada, dokonca od nej ani nežiadam, aby ich rešpektovala! Ale tak ako odsudzovať ma len a len kvôli tomu, že ich počúvam? Pochopila by som to niekde v škôlke, ešte možno slabšia základná škola... Ale gymnázium?! Najlepšie na východe?! Pri tom to dievča nie je hlúpe ani nič podobné.. Len ma jej prístup jednoducho zarazil...
Ozaj, už som spomínala, ako veľmi mi chýba môj starý kolektív? Ako mi chýba to bezstarostné kecanie cez prestávky, keď sa dokázal baviť každý s každým, keď nikto nikoho nehejtoval a navzájom sa rešpektoval? Chýba mi to... Veľmi.
Vážne, pozdravujem svoju "úžasnú" triedu... Teším sa, ako od vás vypadnem. (nevzťahuje sa na pár ľudí, ktorí ma berú takú aká som, so všetkými mojimi chybami, ktorých fakt nie je málo.)

7 komentárov:

  1. Aj u nás panuje niečo také, tiež to nechápem, ale tak nedá sa s tým nič robiť.
    Proste to dievča podľa mňa ide jednoducho s prúdom tých hejterov, čo ich hejtujú len preto, že.. Ja ani neviem prečo. Akože, tiež mám kamarátky, čo sú inteligentné baby a tak, a keď som povedala, že počúvam chalanov, tak na mňa zazreli, akoby som mala aids... Ale neriešim to, lebo však na čo...? Ono sa to nedá riešiť. Buď im to samé dojde, alebo sa s tým zmieria.
    Čo sa týka časti.. :// No čo už. Ja som rada, že vôbec takú super poviedku píšeš, tak sa nebudem sťažovať na to, keď nepridáš časť :D :3
    Ja si počkám ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Steph, nevšímaj si ich! Ja viem, ľahko sa mi to povie, ale aj ja sm si takým niečím podobným prešla... Prišla som o pár kamarátov, o ktorých som si myslela, že sú naozaj dobrí kamaráti a oni sa na mňa len kvoli chalanom vykašľali... Proste sú to ľudia, ktorých ja nikdy nepochopím a ktorí asi nikdy nepochopia nás Directionerov..bože Štepi netráp sa prosím ťa! Nestojí ti za to! Sú ľudia, ktorí ich proste budú nenávidieť aj za to, že vôbec existujú... No ale to im nevysvetlíš, že proste si ich nemajú všímať atď... Naozaj sa pokús netrápiť sa tým ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Štepi, nevšímaj si ich. Hoc, možno sa to ľahko povie, ale ťažšie vykonáva, nestoja za tvoje vrásky na tvári ;) Je pravda, že a ja som si myslela, že na tom gymnáziu budú ľudia dosť vyspelý na to, aby nemuseli ísť s davom, ale mohli mať svoj názor. Do frasa, veď sú to len predsudky a nič o nich nevedia. Ale tak okey, aspoň to svedčí o ich inteligencii.
    Fakt, snaž sa ich nevšímať, nestoja ti o to. Máš tam super kamarátov, tak aspoň oni to chápu :)...Dana nepočítam, on je prípad :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dokonca aj on akceptuje,že som directionerka! Ako dobre, nemá ich rád, no neodsudzuje ma kvôli tomu..

      Odstrániť
  4. Presne nad týmto som sa dnes zamýšľala! ;D
    Ako keď ročníková spolužiačka (zdravím Kika :-*) zdieľa na nástenku sfotošopovaný obrázok chalanov ako si dávajú pusu ja pery s nápisom 'Gayoši' , to teda nasere.. A presne si hovorím že nič im neurobili, nie je tu jeden jediný dovod na haterovanie..
    U nás v triede vedia že som do nich blázon a robia si zo mňa srandu :D A niekedy ma tak podpichnú typu 'Ty nemáš vôbec vkus..' a tak.. a zabolí to.. dosť.. aj dennodenne.. Ak sú fakt hnusné tie poznámky... Ale kvoli tomu ich neprestanem milovať <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako toto ja neriešim... nech si ich hejtujú, je to ich vec.. mne ani to podpichovanie nevadí.. to beriem, pokiaľ to je v rámci srandy.. ale toto bolo také iné... skôr ma len odsúdila, že "aha, tak ona počúva One Direction, nie je normálna, tak sa jej budem vyhýbať." Paradoxom je, že s tou holkou sa vôbec nebavím.. Lebo ani tí, s ktorými sa bavím nemajú radi 1D, hejtujú, ale mňa proste berú s tým, že ok, tak má ich rada, ale nie je to problém...

      Odstrániť
  5. Steph <3 jasné že to poznáme všetky.....ale netráp sa tým. Keď sú hlúpi, a nedokážu pochopiť, že nech ich neriešia...to je jedno..proste ich nerieš :) prosím..nerieš ich a netráp sa kvôli takým ľuďom ;) <3 prosím :)
    K časti ktorá nie je... Nevadí :) aby to bolo super ako je každá tvoja story/časť..musíš do dať tvoje srdce...takže si na to nechaj čas..keď budeš psychicky vyrovnanejšia :) neviem ako inak by som to mala vyjadriť :)
    DRŽ SA sweetheart <3
    Btw. na twitteri som ti písala DM :) tak odpíš keď si nájdeš čas :) with love your ''reader''(neviem) Em :) xx

    OdpovedaťOdstrániť