sobota 8. septembra 2012

Ospravedlnenie číslo 364535644


Prepáčte, že som nič nepridávala, no som strašne lenivá a nikdy sa mi nechce.. :D
Takže keďže začal nový školský rok a s ním sú na mieste aj predsavzatia, ja si dávam predsavzatie, že sa pokúsim pridávať časti každý deň, tak ako ste boli zvyknuté. No zároveň to nesľubujem, keďže netuším, koľko učenia budeme dostávať na gymnáziu a ja si potrebujem urobiť dobré meno.. 

Zároveň som romýšľala nad tým skupinovým skypom, ešte stále by ste oň mali záujem? Ak áno, napíšte mi to do komentu a zariadime sa :) poprípade bude len twitcam no.. :D 
  
Ďalší bod na zozname.. Prinášam novú výbujku, ktorú nájdete na dávno pradávno spomínanom blogu.. Link na ňu je tu: http://onedpervfanfict.blogspot.sk/2012/08/vdaka-ti-chlast.html?showComment=1347102319756#c2467423444547885413 Takže či si ju prečítate a zanecháte komentár, je už len a len na vás :)

By the waaay, urobila som si pracovný twitter, kde vás budem informovať o novinkách čo sa častí a všetkého okolo toho týka :) plus je možné, že ak sa celá táto vec uchytí, môžem tam hádzať aj pikošky alebo návnady, čo sa bude diať v ďalších častiach (resp. úryvky). :)
takže ak chcete, follownite ma, followujem späť :)
https://twitter.com/LittleSHoran 

To by malo byť na teraz všetko, snáď už len toľko, že na ďalšej časti sa pracuje, a ak nebude hotová dnes večer, tak sa odstrellím. :D

stále vás ľúbim, aj keď vy mňa už asi nie :(  

1 komentár:

  1. úúú tak sa teším/e na ďalšiu časť :))... a za to predsavzatie ti dávam + :)

    OdpovedaťOdstrániť