utorok 22. januára 2013

The Day Before Yesterday 12

Úprimne si myslím, že iba ja som schopná dobrovoľne písať písomku v cudzej triede.. :D je to nadlho, no musela som to spomenúť :D:D:D
nejdem sa vykecávať, no je tu ešte jedna vec a to moje milované venovania.. :D
Takže, túto časť venujem úžasnej Annie, ktorá dnes oslavuje sladkých 15 :) Všetko najlepšie <3

"Toto nemyslíš vážne!" smial som sa, keď sme vkročili do požičovne.
"Smrteľne!" zasmiala sa a utekala k poličke s romantickými komédiami. Zakázala mi vyberať filmy, keďže som jej nedovolil zaplatiť nákup.
"No tak, Lannah, Titanic fakt nie," zafňukal som, keď sa snažila natiahnuť za obalom s Leonardom DiCapriom na titulke. Aj keď na druhej strane, je tam Kate Winslet... Sklapni, mozog! zahriakol som sa a zadíval sa na Lannu. Prečo som si až teraz všimol, aký má úžasný zadok? HAROLD! okríkol som sa okamžite a potláčal nutkanie objať ju okolo pása.
"Fajn, od Titanicu ťa ušetrím. Pre tenokrát," dodala dramaticky a z úst jej vykĺzlo zachichotanie. Takže bude aj nabudúce? To bola prvá vec, ktorá mi prebehla mysľou a ja som sa musel usmiať. "Ale Láska nebeská a Zápisník jednej lásky ťa neminú," oznámila mi s vážnou tvárou.
"V pohode, tie filmy mám rád," prehodil som používajúc rovnakú kamennú tvár ako ona.
"To nemyslíš vážne!" rozosmiala sa na celé kolo a mne do líc stúpla červeň. Iba som prikývol a čakal, kým sa upokojí a pokračuje vo výbere. "Ženské fňukáky?" smiala sa ďalej, no to sa už smial aj ja.
"Fňukáky?" smial som sa snažiac sa chytiť dych.
"Ty nepoznáš to slovo?" zadívala sa na mňa zhrozene.
"Nie," odvetil som ticho a pokrútil hlavou.
"To je fajn, pretože som si ho práve vymyslela!" rozosmiala sa. Prisahám, to dievča je blázon. A to sa ti páči, pošepol mi vnútorný hlas a opäť neklamal. Páči, a ako, odvetil som a opäť sa na ňu zadíval. Nech som robil čo som chcel, vždy mi prišla taká zraniteľná, krehká a podstatne iná, ako všetky dievčatá, s ktorými som čosi riešil. Nemohol som sa ubrániť myšlienke, že každým s ňou stráveným momentom, každou jej vyslovenou vetou, každým jej mne venovaným či už úsmevom alebo pohľadom som si viac a viac želal, aby som ju mohol nazvať mojou...
"Máš?" opýtal som sa napokon, keď som očami skenoval plnú náruč dvdčiek. "Tak asi áno," zamrmlal som skôr pre seba, no súdiac podľa jej smiechu to počula.
"Snáď sa ti môj výber bude páčiť, snažila som sa nebyť veľmi romantická," oznámila mi a podala mi obaly. Iba som prikývol, všetko nechal zapísať a spolu (s kopou filmov) sme sa vybrali do môjho bytu.

"Ešte vždy to tu máš také obrovské," odfrkla si Lannah, keď som jej ako správny gentleman podržal otvorené dvere.
"No nie, zmenšil som si to tu," zasmial som sa a odvliekol tašky s nákupom do kuchyne.
"Harry?" ozvalo sa za mnou.
"Mhm?" vydralo sa mi spomedzi pier, zatiaľ čo som ukladal zmrzlinu do chladničky.
"Môžem sa ísť prezliecť už teraz?" opýtala sa Lannah ticho a táto jej veta ma prinútila v sekunde sa otočiť a prepaľovať ju pohľadom. Všimol som si, že si hryzie spodnú peru (hádam, že netreba rozoberať, aké sladké a zároveň sexy to bolo) a jej pohľad unikol z miesta, kde bol pred pár sekundami môj zadok. Chcel by som vedieť, čo si o ňom myslí, prebehlo mi hlavou, no v okamihu som celú svoju pozornosť sústredil na červenovlasé dievča stojace predo mnou.
"Jasné. Poď, zavediem ťa do spálne," usmial som sa, chytil ju za ruku a viedol naprieč bytom. Moju myseľ však stále zamestnávala jedna vec: čo si myslí o mojom zadku? Viem, je to skôr ženská veta, no ja som si nemohol pomôcť. Tak strašne som túžil vedieť, čo si o mne (nie len o mojom zadku) myslí, až ma to desilo.
Rýchlo som zo skrine vyhrabal veci, ktoré na sebe mala minule a nechal ju v pokoji sa prezliecť.
"Kde si môžem nechať veci?" ozvalo sa spoza dverí.
"Pokojne ich prehoď na kreslo," odvetil som a pokojne čakal. Teda, pokojne ako pokojne. Nevedel som sa dočkať, kedy ju opäť uvidím v mojich veciach. Keby ste ju videli, ihneď by ste pochopili, prečo sa tak strašne teším.
"Hotovo," počul som zrazu zachichotane a dvere mojej izby sa rozleteli dokorán.
"Ti to trvalo," zašomral som, no nemyslel to vážne. Najprv mi venovala škaredý pohľad, no po ani nie troch sekundách jej podľa môjho úškrnu došlo, ako som to myslel.
"Si na mňa hnusný," odvrkla a založila si ruky v bok.
"Aj ja ťa ľúbim," zasmial som sa, no ona netušila, že som tú vetu myslel vážne...



Ešte mini darček pre Aničku :)



A keďže mi to napadlo neskoro, tak aj pre Lauru :) 

2 komentáre:

  1. tá posledná veta :3 veď raz ho aj ona bude ľúbiť..eh, snáď :)
    už chcem ďalšiu čaaaaasť ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. co si mysli o mojom zadku? :DDDDDD Dalsia super cast ^^

    OdpovedaťOdstrániť