streda 16. januára 2013

The Day Before Yesterday 7

Prepáčte, že časť nebola včera, no prebudilo sa moje extra diabolské ja a rozhodlo, že proste časť nebude.. :DDD a preto nebola. :D
btw, chcem podotknúť, že časti už nebudú naďalej takéto dlhé.. :) 


Harry's POV
"Tak čo vravíš na popcorn?" opýtala sa nedočkavo Lannah.
"Prekvapivo výborný," usmial som sa a plnú misku odniesol do obývačky. V pätách som mal Lannu, ktorá niesla kolu a lyžičky. Tak som sa teda vrátil po zmrzlinu a zvalil sa na gauč.
"Čo si pozrieme ako prvé?" prehodila napokon.
"Nejakú komédiu?" navrhol som.
"A zobral si nejakú?" Povytiahla obočie a ja som sa pľasol do čela. Bol som tak zaneprázdnený vyberaním prekvapenia (za ktoré ma pravdepodobne zabije, no čert to ber), že som zabudol na komédiu. "Styles, ja ťa asi zabijem," povzdychla si a naklonila sa k nášmu výberu. "Jeminkote, ty si zobral LOL! Tak za toto ťa od teraz milujem!" zasmiala sa a nadšene vzala obal ku prehrávaču. "Dobre, možno preháňam, no máš odpustené, že si platil celý nákup," povzdychla si napokon, keď sa vracala na gauč. Rozosmial som sa a prisunul sa k nej bližšie. Čo ma však zarazilo, bol fakt že ja som bol rozvalený ako huspenina a ona sedela akoby zhltla pravítko.
"Urob si pohodlie," usmial som sa a ruku jej položil na koleno. Trochu sa pod mojím dotykom strhla čo ma zarazilo, no ani neodtrhla oči od obrazovky.
"Uhm," šepla napokon a trochu sa zviezla nadol. V tom som si všimol, že má na sebe obtiahnuté rifle, v ktorých jej nemôže byť pohodlne. Veď ja sám som bol v teplákoch a starom tričku.
"Nechceš si tie rifle dať dole?" povedal som napokon a až keď ma obdarovala odporným pohľadom mi došlo, ako to vyznelo. "Bože, prepáč. Nemyslel som to tak," zasmial som sa rýchlo. Trapáááás. "Chcem povedať, v tých rifliach ti nemôže byť pohodlne."
"Je to v pohode," odvetila ticho a oči neodlepila od obrazovky. S povzdychom som sa k nej prisunul bližšie a nežne ju chytil za ruku.
"Lannah, dám ti nejaké moje veci, takto tu predsa nebudeš celý čas sedieť," povedal som a stopol film. Ona však mala pohľad neustále upriamený na obrazovku. "Si v poriadku?" opýtal som sa. Ak mám pravdu povedať, začínal som sa báť.
"Iste," odvetila a s úsmevom sa na mňa otočila. Prečo som mal pocit, že ten úsmev nie je ozajstný? "Môžem ísť do kúpeľne?"
"Jasné. Rovno a druhé dvere vľavo," odvetil som okamžite, no som si istý, že na tvári som mal poriadne zmätený výraz. S úsmevom prikývla a už jej nebolo. Moja zvedavosť mi nedovolila len tak tam sedieť, takže som sa zodvihol a ticho išiel za ňou. Nepočul som však nič, čo by ma mohlo znepokojiť a tak som sa vybral na odchod, no v momente ako som sa otočil, otvorila dvere a stála za mnou. "Poď, dám ti niečo pohodlnejšie," usmial som sa ihneď a ťahal ju do mojej izby. Tam som zo skrine vytiahol moje obľúbené obrovské tričko a podal jej ho spolu s teplákmi.
"Ďakujem," zamrmlala a rozopla si mikinu. To som pochopil ako signál, že mám vypadnúť a tak som sa zdekoval naspäť na gauč.
Po krátkej chvíli sa vrátila a vyzerala... no proste neodolateľne, ako každé dievča v chlapských veciach. A musím sa priznať, že by som si na tento pohľad dokázal zvyknúť a vôbec by mi nevadilo, ak by som ju takto videl aj každý deň.
"Ďakujem," šepla znova a sadla si na opačný koniec gauča.
"Nie je zač," odvetil som s úsmevom a zapol film.
Ako sme tak sedeli, čumeli na obrazovku, vyžierali popcorn so zmrzlinou a logali kolu, cítil som sa tak inak. Tak obyčajne. Akoby som ani nebol slávny a akoby som nemal fanúšičky po celom svete. Bol som vďačný, pretože takýto pocit som mal len pri nej. Všetci ostatní mi nejakým spôsobom dali pocítiť, že si nemôžem robiť čo chcem, že sa musím ovládať a že už nie som ten istý Harry ako kedysi. Pri nej to však bolo iné. Bolo jej ukradnutné, či som po celom svete známy Harry Styles alebo len nejaký chruňo s ktorým pozerá film. A takto to malo byť. Takto to bolo správne.
"Bože, to je tak perfektný film," zafňukala Lannah a ja som si všimol, že film skončil. Poobzeral som sa dookola a zistil, že nám došiel popcorn, zmrzlina aj cola.
"Súhlasím," usmial som sa a vstal z gauča. "Doplním zásoby a pustíme si ďalší film, čo ty na to?"
"Fuj, bože, nie. Som plná. Ale vlastne popcorn ešte môžeš doniesť. Aj colu. Tak aj zmrzlinu," zasmiala sa a pomrvila sa na gauči.
"Hneď to bude, slečna," zasmial som sa a odkráčal do kuchyne.

Lannah's POV
"Čo to má, doprdele, znamenať, Styles?!" vykríkla som, keď sa na obrazovke objavil film, ktorého názov mi bol dôverne známy, no v nijakom prípade som ho nemienila pozerať. "Návrat do Silent Hill?! Dočista ti preskočilo?!" kričala som.
"Lannah, pokoj," smial sa a ďalej sedel.
"Fajn," zavrčala som a sadla si naspäť, čo najďalej od neho. "Ak kvôli tomu budem mať nočné mory, psychológa mi platíš ty."
"Nepreháňaj," smial sa ďalej. "Veď poď bližšie ku mne, môžeš do mňa zatínať nechty, keď sa budeš báť," ponúkol mi s úškrnom.
"Nie, vďaka. Budem sa báť sama," odvrkla som a pohľad upriamila na obrazovku. "Zabijem ťa, Styles," zafňukala som, keď sa objavila prvá hrôzostrašná scéna. Túto vetu (alebo ešte aj "Nenávidím ťa, ty magor." a "Zadrhni sa, ogrgeľ.") som opakovala stále častejšie a častejšie, zatiaľ čo on sa vždy smial. A vždy viac a viac. Keď som však od hrôzy vykríkla tak, že takmer vyskočil z kože, tak ho smiech prešiel a pozastavil film.
"Všetko v pohode?" opýtal sa ticho a pozorne sa na mňa zadíval. Takmer som cítila, ako mi do hlavy svojim pohľadom vypálil dieru.
"Hej."
"Poď ku mne," zasmial sa ticho a trochu sa prisunul, zatiaľ čo roztvoril náruč. Tentoraz som už neprotestovala, ale pritisla sa k nemu najviac ako sa dalo, chytila ho za ruku a tvár si oprela o jeho hruď. "Lepšie?" opýtal sa šeptom a pustil film. Iba som pokývala hlavou a privinula sa k nemu ešte bližšie. Bez slova ma hladil po chrbte a na chvíľu sa mi zazdalo, že ma pobozkal do vlasov. Ale prečo by to robil?

"Harry?" zamrmlala som, keď ma na tvári pošteklilo teplo.
"Hmmm?" zabručal vedľa môjho ucha a ja som od ľaku poskočila.
"Preboha," šepla som, keď mi došlo, čo sa stalo. Zase sme spali vedľa seba. Zase ma objímal. A zase mi to nevadilo.
"Dobré ráno," usmial sa a odhalil jamky v lícach.
"Dobré," odvetila som a sklopila pohľad.
"Ako si sa vyspala?" opýtal sa stále s úsmevom.
"Fajn."
"To som rád," usmial sa znova a natiahol sa, aby ma pobozkal. Chápete?! ON MA CHCEL POBOZKAŤ!!!
"Ech, už musím ísť," zašomrala som, schmatla svoje veci do ruky a utiekla do kúpeľne. Rýchlo som sa prezliekla, jeho veci nechala na práčke a vybehla von.
"Lannah!" zakričal a keď som sa obzrela, stál vo dverách, na tvári totálne zmätený výraz a ruky mal deprimovane zahrabané vo vlasoch. Čo som to preboha urobila?!

5 komentárov:

  1. toto je megakrutoperfektné :D nie vážne..TO MYSLÍŠ VÁŽNE ?! a ja som si doteraz myslela, že píšem aspoň ako tak dobre...uhm, áno, skazila si všetky moje nádeje týmto..týmto výtvorom.. vďaka, sweetie ! :D :)
    nie fakt, úžasné je to ! :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to perfektne,zlate,vtipne..proste úžasne ako všetko čo napíšeš..ZBOŽNUJEM TA ŠTEPI:). A Harryho si viem dobre predstavit pri pozerani toho filmu..(ohhhhhhhhh) Tešim sa na dalšiu čast:) A nie,neprehanam,vážne je to úžasne<3

    Deborka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wuaaaaaaa dalsiu som na tom zavyslaaaaa aaa :))))

    OdpovedaťOdstrániť