štvrtok 17. januára 2013

The Day Before Yesterday 8

Naj še ľubi.. :D je o polovicu kratšia ako predchádzajúce, no zvyknete si :3
plus, nesľubujem na zajtra ďalšiu, pretože ak sa vyplnia moje obavy a rodičia mi po dnešnom rodičku zatrhnú komp... tak no proste chápete :D
ale teraz si ju užite (neviete, či nie je posledná.. :D)


Harry's POV
"Harry?" začul som tiché zamrmlanie.
"Hmmm?" zabručal som dosť neochotne.
"Preboha," šepol ktosi a ja som v hlase rozpoznal Lannu.
"Dobré ráno," usmial som sa sladko.
"Dobré," odvetila a sklopila pohľad.
"Ako si sa vyspala?" opýtal som sa, pričom mi z tváre neschádzal úsmev.
"Fajn."
"To som rád," odvetil som a zrazu som sa našiel, ako sa naťahujem a chystám sa ju pobozkať. Doprdele, Styles, okamžite prestaň s tým, čo robíš, nech to je už čokoľvek! Kričal môj vnútorný hlas, no neskoro. Ani som sa nenazdal a Lannah po ceste do kúpeľne schmatla svoje veci. Po ani nie minúte vybehla von a utekala smerom k dverám. Samozrejme so mnou v pätách.
"Lannah!" zakričal som a na moje potešenie sa obzrela. V okamihu sa však otočila a nechala ma tam totálne zmäteného. "Lannah!" skríkol som znova, no bolo mi jasné, že ma nepočuje. A aj keby počula, nevrátila by sa, tým som si istý. Vlečúc sa som zavrel dvere a odpochodoval do kúpeľne, kde som zamieril priamo k zrkadlu. Čakal ma nemilý obraz mojej unavenej tváre. To ma ani neprekvapuje, keď som takmer celú noc sledoval Lannu ako spí. "Ty sprostý debil!" skríkol som. "Čo sa to, kurva, preháňa v tej tvojej sprostej celebritnej gebuli?!" kričal som ďalej a bolo mi ukradnuté, že ľudia bývajúci nado mnou majú o zábavu postarané. "Čo si si, doprdele, myslel!" zakričal som a voľky-nevoľky sa mi z očí vykotúľala slza. A za ňou ďalšia. "Toto som nechcel," šepol som a zviezol sa na zem. V tom som však na práčke zbadal kôpku oblečenia, čo ma prinútilo zosmutnieť ešte viac a aby toho nebolo málo, vyzliekol som sa a obliekol si veci, ktoré mala na sebe. No čosi si okamžite získalo moju pozornosť. Malý papierik, takmer z polovice pod práčkou.


"Tak teda, Styles. Tomuto sa vraví 'ak niekomu šťastie praje'," zasmial som sa šťastne a stískajúc vizitku utekal po mobil.

"No táák, zdvihni tooooo," prosíkal som, keď som sa asi po pol hodine odhodlal zavolať jej. "Čo? Odkaz? Nie!" skríkol som a zložil. Dobre, Harry, ty to zvládneš. Veď jej len necháš odkaz, nie? Tak som teda znova vytočil jej číslo, no zložil, keď tá ženská chcela odkaz. "Doprdele, si predsa Styles! Spievaš pred tisíckami ľudí, nedoážeš povedať jeden blbý odkaz?!" vynadal som si a rozhodol sa dať si sprchu. Krátku, no ľadovú a účinnú.
"Fajn, ideš na to," prehodil som len tak mimochodom a znova vytočil číslo. Ak som si aspoň miliónkrát nezopakoval čo jej chcem povedať, tak už fakt neviem. "A-ahoj, Lannah. Tu je Harry. Ja... Chcel som sa ti ospravedlniť za to ráno, netuším čo to do mňa vošlo. Zavolaj ak budeš mať čas. Pa, tvoj Styles." Tvoj Styles?! Harold, tebe už došista hrabe.
Prešla hodina, dve, a ona stále nezavolala. Tak som to skúsil znova. A znova. A znova. Prestal som až večer okolo deviatej. Pomedzi to som upratal byt, trikrát sa osprchoval, volal s chalanmi, skypoval s Gemmou, vypral, vyvetral a bol nakúpiť.
Na ďalší deň som jej znova volal. Nechal som asi desať odkazov a poslal jej pätnásť smsiek. Ak to do večera nedvihne, zajtra pôjdem za ňou.
Keď som sa chystal do postele, ozvalo sa spásne cinkanie mobilu. S očakávaním som zodvihol a keď som nepočul Lannin hlas, moja radosť okamžite povädla. "Počkaj, čo?!" vypadlo zo mňa. Nie, nie, nie! "Čože?! Robíš si piču, Paul?!.. Dobre, prepáč, nebudem nadávať... Takže zajtra tam ako vždy?... Okej, mám to... Dobrú. No? Čakám... ČOŽE?! PROMO TURNÉ?!?!... Ach, len po Anglicku... Na dva týždne?.. Dobre, to zvládnem.. Dobrú," zašomral som mrzuto a so všmožnými nadávkami odišiel do postele. A Lannah stále nezavolala...

9 komentárov:

  1. máme si zvykať na krátke časti ? nie, prosím, nie :( tie dlhé boli skvelé -_- ..ale tak, dobre, ja ťa chápem :) aj táto bola skvelá :) (veď ako inak, že ? :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Amazing!!!!!! Takze super ako vzdy:) S tými kratkymi častami to myslíš naozaj vážne??? aha vlastne si mi to uz vysvetlovala:) ale je to vážne super:)
    Deborka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kratke casti??? budem plakat ale co uz s tebou :DD
    uzasne cast :)
    ty uz rodicovske budes mat za sebou mna este len caka na buduci tyzden.. -_-

    OdpovedaťOdstrániť
  4. si diabolská s tými krátkymi časťami 3:D . No čo už, držím palce na rodičku :))

    ~Baš

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Steph, ale si si vedomá toho, že úžasná Annie nechce krátke časti ale dlhé časti, že...? :D Akože ony tak či tak budú úžasné ale chápeš. Toto nám nemôžeš urobiť :D
    Mimochodom, nech mu tá Lannah už zavolá! -.- Ts! Chudáčik, pozri sa aký je... toto mu robíš? si zlá :D
    ak ti nedošlo, teším sa na ďalšiu časť, ktorá bude takisto skvelá ako táto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a je si úžasná Annie vedomá toho, že samotná Stephanie nebude stíhať písať také dlhé časti, pretože nie je taká úžasná ako úžasná Annie? :D
      načo by mu volala? nech dobíja pevnosť :D:D som hnusná, odporná, zlá, škaredá, zákerná.. povedz mi niečo čo ešte neviem -.- :D
      ďakujem :)

      Odstrániť