piatok 1. februára 2013

The Day Before Yesterday 17

Či sa vám to páči alebo nie, litánie. :D
Takže, v prvom rade, prepáčte, že časť nebola hriešne dlhú dobu, no sekla som sa v jej polovici a popri čítaní Dark som fakt nemala chuť písať.. :D Ďalej sa chcem poďakovať za všetky pekné komenty k poslednej časti :) opäť raz ste mi na tvári vyčarili úsmev :P
Ešte si zafangirlingujem nad Nothing like us... asdfghjkl<3<3 rovno si ju môžte pustiť, celkom sedí k časti, aspoň k začiatku.. :D a sľubujem, že už nebudú pozerať filmy.. :DDD
no a na záver, celú časť venujem Baške :) Baši, kašli na toho debilka, fakt ti za to nestojí. Je to jeho chyba, on by sa mal hanbiť a byť za hlupáka, nie ty :) A tú facku mu smelo daj, máš dôvod aj moje povolenie :D..

"K-klamala?" vysúkala zo seba po chvíli.
"Povedala si mi, že musíš pracovať, no namiesto toho si bola celý čas doma. Ja len chcem vedieť prečo? Prečo si mi nepovedala na rovinu, že so mnou nikde nechceš ísť?" pýtal som sa a bolo mi skôr do plaču, ako by som sa hneval.
"Nie je to tebou," odvetila ticho a v očiach sa jej začali zbierať slzy. Doprdele, Styles, zase?! Zase si ju rozplakal?! Choď sa niekam zakopať a už nikomu nelez na oči! nadával môj kamarát vnútorný hlas a ja som mu dal za pravdu. Ako sa mi to, kurva, darí, vždy ju rozplakať?!
"Lannah, srdiečko, neplač," šepkal som naliehavo a pevne ju objal. Nič nepovedala, len ticho vzlykala. "A čím to teda je?" neodpustil som si otázku. Prečo so mnou odmietla ísť ak to nie je mnou?
"Hanbím sa," pošepla takmer nečujne.
"Hanbíš?"
"Za seba." ČOŽE?!
"P-prečo, preboha?" nechápal som.
"Veď sa na mňa pozri. Urobila by som ti len hanbu," povedala tichúčko. Presne v tom momente som vedel, že ju potrebujem viac ako čokoľvek iné, a že budem riskovať, nech už to dopadne akokoľvek.
"Lannah," šepol som a o kúsok sa odtiahol. "Lannah, pozri sa na mňa," prikázal som jej nežne. Tvár som jej chytil do dlaní a zadíval sa jej do očí. "Si nádherná. Si to najkrajšie dievča, aké som kedy videl. Nemáš sa za čo hanbiť," šepkal som naliehavo a palcom opatrne zotrel slzy z jej líc. "Pre mňa si absolútne dokonalá," šepol som napokon a pomaly sa tvárou priblížil k tej jej. Na moje prekvapenie sa neodtiahla, tak som pomaly zavrel oči a zazrel, že aj jej viečka poklesli. V duchu som sa pousmial a konečne prerušil vzdialenosť medzi našimi perami. Nebol to môj prvý bozk, no bol prvý, pri ktorom som sa cítil tak úžasne. Tak nádherne, tak dokonalo, tak potrebne. Tak milovaný, ako nikdy predtým. Konečne som aj ja zažil ten pocit opisovaný v romantických filmoch. Konečne sa aj mne dostalo motýlikov v bruchu, ktoré som doposiaľ nikdy nezažil. A konečne som uveril, že láska na prvý pohľad existuje. Pretože až vo chvíli, keď sa naše pery spojili som pochopil, že som ju ľúbil od momentu, ako na nej pristál môj pohľad. A chcel som, aby to vedela.

***
"Hannu Montanu!" kričala Lannah plná nadšenia.
"Nie, prosím, nie!" prosíkal som, no smial sa na celé kolo.
"Ale ty si to nevidel! A to je hriech!" smiala sa Lannah a stále veselo poskakovala. Bol na ňu dosť zábavný pohľad, ak mám byť úprimný.
"No a čo! Ani ty si nevidela Kruh a nenútim ťa to pozerať," zasmial som sa a ona zrazu preskala skákať.
"Ale Hannah Montana ťa nevydesí k smrti ani ťa do 7 dní nepríde zožrať alebo čokoľvek robí," argumentovala a z pier jej neschádzal úsmev.
"Fajn!" zavrčal som napokon. "Ale nebudeš sa na mňa hnevať ak zaspím," nariadil som a ľahol si na jej malý gauč.
"Ver tomu, že nezaspíš," uškrnula sa a za môjho stáleho nadávania pustila film. "A teraz pohni svojim veľkým celebritným zadkom a urob miesto aj pre mňa," zasmiala sa a postavila sa presne predo mňa.
"Nevidím!" sťažoval som sa a naťahoval krk najviac ako sa dalo.
"Tak sa posuň a budeš vidieť," pretočila očami a sadla si ku mne. Nezaváhal som ani na sekundu, keď sa moje ruky obmotali okolo jej úzkeho pása a stiali ju ku mne na gauč. Z úst jej vykĺzlo zachichotanie, čo mi na tvári vyčarilo úsmev.
"Lannah?" šepol som vo chvíli, keď sa z Miley asi po stotridsiatykrát stala Hannah.
"Hm?"
"Spíš?" opýtal som sa a v mojom hlase sa črtalo pobavenie.
"Uhm," odvetila slabučko a ja som si všimol, že film ani nesledovala.
"Tak teda dobrú noc, no," zamrmlal som s úsmevom a aj napriek stále bežiacemu filmu sa ponoril do ríše snov...


Happy Birthday, Haz <3

8 komentárov:

  1. krasne...konecne sa pobozkali...:D proste krasne...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujeem :3 Inak facku som mu nakoniec nedala, lebo no som si povedala, že si nezaslúži môj úder :D
    Časť je dokonalá, as usual a konečne sa pobozkaliii!!! Jes jes! :D

    -Baš

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Konecne :))) Suprr sup sup dalsiu ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  4. K-O-N-E-Č-N-E!!! Ja neverím! Vážne? Naozaj, Steph? Vieš čo, teraz daj v ďalšej časti, že sa mu to iba snívalo a porazí ma na mieste :D Nie, nie, nerob to, prosím ťa :D Toto fakt nie :D
    No ale je to MEGA :) Ňuuuňo :) Nebudem ti klamať, po celú časť som sa usmievala ako taká zmagorená. A vieš prečo? Lebo je to... Počkaj, aké je to slovo? DZIVÉ! :D A ja to milujem :3 Ako všetko čo napíšeš.
    Na Hanne Montane som sa kvalitne zasmiala :D Lannah robí dobre, ja som kruh videla a naozaj ho znovu pozerať nechcem... Už nikdy :D
    Ale vieš čo chcem znovu vidieť tuná? Novú časť! A to čo najskôr :3 Aj keď už teraz viem, že bude dokonalá ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je inak celkom dobrý nápad toto... :DDD
      ďakujem :3
      niečo proti Montane?! :D ten film milujem! :D a Kruh som nevidela ani ja takže no.. :D
      budem sa snažiť :)

      Odstrániť
  5. Oh boze daj skoro dalsiu je to dokonale!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Konecne pusa!! :D uz som si myslela ze sa jeej ani nedozijem fakt Dokonale
    Lauruš

    OdpovedaťOdstrániť