nedeľa 3. marca 2013

The Day Before Yesterday 18

Strašne, strašne, STRAŠNE ma mrzí, že časť je až teraz... A veľmi rada by som povedala, že "temné obdobie" sa skončilo, no nie je to pravda.. Ako to bude ďalej, k tomu sa vyjadrím v litániach, ktoré pridám poobede, keďže teraz ich nestíham napísať (meine muther (napísala som to správne?) chytajú vražedné sklony, že ešte nie som v posteli).. 
Takže v skratke.
Túto časť venujem každej jednej z vás (ak tú sú chlapci (ozvite sa v komente ;) :D) tak každému jednému z vás), ktoré(í) ste tu ostali aj za ten skoro mesiac (omg to až toľko? :O zabiť ma je málo, viem.) a nevykašľali sa na mňa. Špeciálne poďakovanie patrí Baške, ktorá mi s časťou veľmi pomohla :)) 
Takže, užite si časť, ďalšia asi tak skoro nebude :'(
P.S.: Lana del Rey a jej album Born To Die je totálne ASDFGHJKL, odporúčam! 

Na viečkach ma pošteklili nežné slnečné lúče a ja som sa odhodlal otvoriť oči. Porozhliadol som sa vôkol seba a mojej zaspatej mysli došlo, že nie som doma. V tom som si uvedomil, že čosi objímam a to čosi ma zohrieva a práve sa pomrvilo. Obrátil som svoju pozornosť smerom nadol a zbadal som Lannu s chrbtom pevne pritisnutým na mojej hrudi. Čo najpomalšie som nadvihol hlavu a všimol si, že jej hnedé oči sú upreté na nejasný bod vedľa televízora.
Dlaňami som jej prešiel po brušku, na čo sa zarazila a pomaly otočila tvárou ku mne.
"Dobré ráno," zamrmlala, sklopila pohľad a chcela sa odtiahnuť, no ja som nemal v pláne tak skoro ju pustiť.
"Dobré ráno," odvetil som s úsmevom a pomaly sa natiahol, aby sa moje čelo opieralo o to jej. Zadívala sa mi do očí a na perách jej pohrával hanblivý úsmev. Usmial som sa nad jej rozkošnosťou, zozbieral všetku odvahu a nežne ju pobozkal. V okamihu zareagovala a naše telá sa k sebe automaticky pritisli ešte bližšie. Jej prsty si našli cestu do mojích strapatých vlasoch a tie moje zas blúdili po jej chrbte. Jemne som pootvoril ústa a to isté očakával od Lanny, no ona sa odtiahla a s pobaveným úškrnom sledovala moju šokovanú tvár.
"Choď si umyť zuby," uškrnula sa, vyhupla sa na rovné nohy a viedla ma do kúpeľne.

Lannah's POV
Práve sa mi snívalo čosi o tom, ako som kŕmila Nepha, keď som začula strašne divný zvuk. Určite to nemohol byť Neph, veď mačky také retardované zvuky nevydávajú. Trochu som sa pomrvila a ten zvuk sa ozval znova. A znova a znova. Konečne mi došlo, že to pochádza z reálneho sveta tak som sa donútila otvoriť oči a precitnúť zo sna, ktorý vo mne aj tak len vyvolával smútok. Nechala som svoje oči privyknúť na svetlo vychádzajúce z okien nadomnou, keď som sa našla v niečiom objatí. Možno za to môže aj fakt, že sa znova ozval ten príšerný zvuk. Pomaly som otočila hlavu a videla Harryho mierumilovnú tvár, jeho jemné poodchýlené pery a- Ten zvuk sa ozval znova. A jeho pôvodcom nebol nik iný ako ten sexuálny Harry Styles, ktorý si zo mňa urobil plyšového medvedíka. I keď na druhú stranu, nemôžem povedať, že sa mi to nepáči.
"Harry," šepla som ticho. Odpovede sa mi ale nedostalo. Pomrvila som sa a chcela sa postaviť, on ma však k sebe pritisol ešte bližšie a znemožnil mi akýkoľvek pohyb, ktorý by povoľoval môjmu telu vyslobodiť sa zo zovretia jeho svalnatých rúk.
"Harold," zasyčala som, no on mi znova slabo zachrapkal do ucha a naďalej sa usmieval. Asi nemám inú možnosť, pomyslela som si a s povzdychom sa nechala objímať aj naďalej. Niekde medzi tým jeho pochrápkavaním a štebotom vtáčikov, ktorý sa rozliehal po obývačke sa mi vynorila spomienka na včerajší deň. Spomienka na bozk. Ako na tom vlastne sme? Cíti ku mne niečo? Tieto a mnohé ďalšie otázky mi vŕtali v hlave. Bez šance nájsť odpoveď, samozrejme. Netuším, ako dlho som tam ležala a nechala sa unášať myšlienkami na kučeravé stvorenie ležiace za mnou, keď ma začalo svrbieť pravé koleno. Nebola šanca, že by som naň dotiahla a poškriabala sa. Tak som sa začala vrtieť, v snahe nezobudiť Harryho a zároveň uľaviť kolenu. V tom som však na bruchu zacítila jemný pohyb a došlo mi, že Harry sa zobudil. Pomaly som sa otočila, neistá čo očakávať.
"Dobré ráno," zamrmlala som a snažila sa vyhnúť očnému kontaktu.
"Dobré ráno," odvetil a sklonil hlavu čím dosiahol, aby sa naše čelá opierali. Netušila som, čo si mám myslieť, no Harry mal zjavne jasno, keďže sa usmial a pootočil hlavou, takže sa naše pery stretli v nežnom bozku. Musela by som byť veľmi hlúpa, ak by som mu takýto krásny bozk na dobré ráno neopätovala. Zatiaľ čo sa Harryho ruky preháňali po mojom tričkom zakrytom chrbte, ja som svojim prstom dovolila skúmať hebkosť jeho kučier. V tom však Harry pootvoril pery, a ja známa svojim odporom k rannému pachu som sa opatrne odtiahla a s úškrnom sledovala jeho sklamanú tvár, na ktorej sa usadil výraz raneného šťeňaťa.
"Choď si umyť zuby," zasmiala som sa a stále ofučaného ho ťahala do kúpeľne. 

12 komentárov:

  1. nemala si venovať časť mne?! :DDDDDDD konec lásky ! :DDDD ale ako inak.. úžas :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neboj, nezabudla som na to! :DD tá tvoja bude viac špeciálna :3
      ďakujem :3

      Odstrániť
  2. perfektné to je :3 a, vieš, budem čakať aj dva mesiace, hlavne že dostanem/e ďalšiu časť :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasne!! konecne su tu uz bozky!!! :D fakt kraasa!!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sexuálny Harry Styles :DD stále mi to príde vtipné :D a prepáč, za tú Taylor Swift :( :D

    <3

    ~Baš

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale je to pravdivé, sama to uznáš (niekedy..) :D:D
      v pohode, to napravíme.. :D
      <3

      Odstrániť
  5. úžasné, dokonalé, rýchlo pridaj ďalšiu! :) S.

    OdpovedaťOdstrániť