štvrtok 5. apríla 2012

Everything about you 10

V prvom rade. Ja zemrem asi ! :D 1 000 zobrazení týždeň od založenia? WTF?! Som v šoku! Ale takom že poriadnom. Idem si po sánku na prízemie, a hneď sa vám venujem.... Som tu. :D takže. Strašne veľmi vám ďakujem! Za všetky tie komentáre, ktoré ma posúvajú vpred a dodávajú mi silu písať! Za všetky tie zobrazenia stránky, ktoré mi dávajú pocit istoty, že to nepíšem len tak do vzduchu, ale že sa o to naozaj niekto zaujíma. Jednoducho, nemám slov! Dojali ste ma. Fňuk. :') Takže aj Tebe, áno presne Tebe čo to teraz čítaš, patrí jedno obrovské, mega Ď-A-K-U-J-E-M!!  

Štepí (alebo Stephanie ak chcete. :D)
"Takže banda, toto je Stephanie. Stephanie, toto je Harry, Zayn, Liam, Danielle, Louis a Eleanor," všetkých mi postupne predstavil, aj keď si myslím, že mu bolo jasné, že to nebolo treba.
"Rada vás všetkých spoznávam," slušne som povedala a každý ma objal.
"Steph, poď ukážem ti tvoju, ehm našu izbu," povedal Niall a ťahal ma od nich preč ďalej do zadnej časti vily. Išli sme po dlhej chodbe, na ktorej bolo mnoho dverí.
"Harryho izba, Liamova a Daniellina izba, Zaynova izba, Louisova a Eleanorina izba," hovoril a ukazoval na dvere. "A konečne, moja izba," usmial sa, otvoril dvere a pustil ma dnu. Mal fakt krásnu izbu. Svetlunko modrú, v strede pod oknom bola veľká manželská posteľ. Uff, noc bude zaujímavá, zasmiala som sa v duchu. V rohu stála gitara a vedľa nej polička so suvenírmi. Zrejme si v každej krajine kde bol niečo kúpil. Pri dverách oproti poličke so suvenírmi stála veľká, dvojkrídlová skriňa.
"Tak ja ťa tu nechám, v pohode sa vybaľ, skriňa nie je nejaká plná, takže si tam môžeš vložiť veci," nervózne sa usmieval, "kufor potom strč pod posteľ." Povedal ešte a vyšiel von. Vybaľovať sa mi moc nechcelo, tak som sa hodila na posteľ. Bola táák mäkučká. Po chvíli som sa postavila a začala si vybaľovať kufor. Otvorila som skriňu a čakala som, že bude poloprázdna, veď tak mi to Niall povedal. Lenže omyl. Takmer praskala vo švíkoch. Dobre, možno preháňam, ale plná bola dosť. Našťastie tam bolo dosť miesta na moje veci, takže som ich tam nejako naskladala. Topánky som nechala v kufri, nech zbytočne nezaberajú miesto. Tiež som tam nechala také blbosti ako bundu a tašky. Laptop a foťák som si položila na voľný nočný stolík pri pravej strane postele. Ten naľavo bol zrejme Niallov, pretože tam boli rámčeky s fotkami. Ľahla som si naspäť na posteľ a prekotúlila sa na Niallovu stranu, aby som si mohla obzrieť fotky. V jednom rámčeku bol on s chalanmi, vedľa bol Justin Bieber, vzadu bola fotka s jeho bratom myslím a vedľa fotka zrejme s rodinou. Prišlo mi to také milé, že chalan má na nočnom stolíku fotku svojej rodiny. Načahovala som sa za fotkou keď zrazu...

Niall
Chalani sa dívali nejaký film a Dan s El kecali v kuchyni. Ja som sa dosť nudil,  keďže sa nedalo vybehnúť ani von, lebo nenormálne lialo. Tak som si povedal, že pôjdem za Steph. Jemne som otvoril dvere a zbadal som ju ako leží na mojej strane postele a prezerá si fotky. Načahovala sa za jednou, keď som si zrazu kýchol. No fasa, zanadával som v hlave. Steph sa zľakla a ihneď sa posadila.
"Prepáč, keď som ťa vystrašil," usmial som sa a išiel k nej.
"Nie, v pohode," tiež sa usmiala a ľahla si naspäť. Rozmýšľal som, či si môžem ľahnúť k nej, no rozhodol som sa, že prečo nie. Prinajhoršom sa odtiahne, no bože. Tak som si ľahol a ona sa ani nepohla.
"Máš fakt krásnu izbu," povedala a dívala sa na strop, kde som mal namaľované oblaky. Detinské, ale mne sa to tak páčilo.
"Ďakujem," usmial som sa a cítil ako sa mi do líc nahŕňa červeň. Pre Kristove rany, čo sa s tebou deje chlape? Veď ti len pochválila izbu, nič viac.
"Toto je tvoja polovica postele, však?" povedala po chvíľke ticha.
"Tak nejak. Ale teoreticky to je jedno," usmial som sa a ľahol si na bok. Ona urobila to isté a dívali sme sa jeden druhému do očí.
"Máš krásne oči," nedokázal som si to odpustiť. Jemne sa začervenala a povedala: "Nie krajšie ako ty."
"Krajšie ako tvoje som ešte nevidel."
"Pozri sa do zrkadla a potom niečo hovor."
"Ty by si sa doň mala pozrieť!"
"Že ja. Kto tu tvrdí, že mám krajšie oči?"
"A mám pravdu! Nechci sa so mnou hádať!" povedal som so smiechom. Tiež jej trhalo kútikmi úst a nakoniec sme sa začali rehotať.
"Preboha, vy dvaja tu čo vyvádzate?" ozval sa Harry, ktorý z ničoho nič vošiel do mojej izby.
"Klopať nevieš?!" opýtal som sa namrzene.
"Viem, viem. Prepáčte, že ruším," povedal ironicky, "obed je na stole."
"Jedlooooo!!" vykríkol som a ani som si neuvedomil, že som mal na neho nervy.
"Vždy je takýto?" opýtala sa s úškrnom Steph Harryho. On len prikývol a smial sa, keď som preletel okolo neho a utekal do kuchyne...

Steph (sakra, ako ju mám volať?! :D)
"Jedlooooo!!" vykríkol Niall a vyskočil z postele.
"Vždy je takýto?" opýtala som sa Harryho s úškrnom a on len prikývol. Keď okolo neho Niall preletel, jemne sa zapotácal a začal sa smiať.
"A čo dobré si uvaril?" opýtala som sa ho keď som vstávala z postele.
"Ako vieš, že som varil ja?" povedal prekvapene.
"Fanúšička," odpovedala som jednoducho.
"Ach tak. Kurča na francúzsky spôsob," usmial sa a ukázal svoje jamky v lícach. Mám pocit, že si s ním budem dosť dobre rozumieť.
"A to je ako?" vyzvedala som keď sme spolu kráčali do kuchyne.
"Uvidíš," uškrnul sa. Všetci už sedeli za stolom a čakali na nás dvoch. Ja som si sadla ku Niallovi a vedľa mňa bolo voľné miesto. Tipujem, že pre Harryho. Harry pred každého položil tanier s výborne vyzerajúcim jedlom a sadol si ku mne. Všetci sme čakali, kým si sadne a až potom začali jesť. Teda až na Nialla. Ten bol buď strašne hladný alebo nedočkavý, pretože okamžite, ako pred neho Harry položil tanier začal jesť. Asi preto dostal jedlo posledný.
"Dobrú chuť," povedal Liam a všetci sme to po ňom zopakovali ako také papagáje. V tichosti sme jedli, bolo počuť len nožíky a vidličky ako sa obtierajú o tanier. Keď sme dojedli pozbierala som taniere a pomohla Harrymu dať kuchyňu do poriadku. Zvyšok išiel do obývačky pozerať film. S Harrym mi bolo fakt  dobre. Rozprávali sme sa o všeličom možnom, kým som ja umývala riady a on ich utieral a odkladal na miesto. Po asi pol hodinke vyzerala kuchyňa ako nová, tak sme išli ku ostatným do obývačky. Hľadala som Nialla, no ten tam nebol. Von zrejme nešiel, pretože lialo ako z krhly. Vybrala som sa do jeho, teda našej izby za predpokladu, že tam bude. A nemýlila som sa. Ležal na posteli a pozeral do blba. Kto vie, čo sa mu preháňalo hlavou. Alebo to radšej nechcem vedieť? striaslo ma pri predstave, čo všetko by tam mohlo byť...

Niall
Po výbornom obede som si išiel ľahnúť do izby. Steph ostala s Harrym, viditeľne medzi nimi iskrilo. Ale veď ja som ju našiel, zafňukal som v duchu a ľahol si na posteľ. Rozmýšľal som nad tým, že by z nich dvoch bol veľmi pekný pár. To by sme už robili trojitú svadbu, uchechtol som sa. Myslel som, že by mohlo niečo vzniknúť medzi nami dvoma, no asi som myslel zle. Ale nemal by som to tak rýchlo vzdávať. Veď sa poznáme len zopár hodín a s Harrym sa pozná ešte kratšie. Ách, čo by som dal za to, aby som ju mohol objímať. Vtedy, keď bola v mojom objatí som sa cítil tak úžasne. Tak potrebne. Mal som pocit, že je taká zraniteľná, že potrebuje ochranu. Rozjímal som sa nad tým, keď ma vyrušil nejaký hlas. Posadil som sa a videl som vo dverách stáť Steph.
"Zobudila som ťa?" opýtala sa jemne.
"Ale kdeže. Len som.. Rozmýšľal," usmial som sa a zahryzol si do pery. "Chutil ti obed?" opýtal som sa úplne od veci. Len som nechcel, aby bola ticho. No ona bola, pretože len prikývla. Ľahla si vedľa mňa na posteľ a bola ticho. Tak som si ľahol aj ja a otočil sa k nej. Začali sme sa rozprávať o všeličom možnom. O mne, o nej, odkiaľ je, ako sa sem dostala, ako sa mi páči cestovanie s chalanmi po svete a tak. Rozprávali sme sa asi dosť dlho, pretože zdola začal vrieskať Liam: "Niall!! Stephanie!! Začína sa večer!"
Steph na mňa nechápavo pozrela, tak som jej vysvetlil, že máme taký zvyk. Každý večer sme všetci spolu. Buď pozeráme nejaký film, rozprávame sa alebo hráme hry. Prišli sme do obývačky, kde už bol rozložený Twister.
"Och preboha," zamrmlala Steph a ja som sa musel zasmiať.
"Niečo vtipné?" pozrela na mňa a ja som zadržiavajúc smiech len pokrútil hlavou. Usmiala sa a podišla ku ostatným. Postavila sa hneď za Harryho a mňa pichlo pri srdci.
"Ideme prvé kolo! Kto chce hrať?" opýtal sa Louis. Prihlásili Liam s Danielle a Louis s Eleanor. My ostatní sme si sadli na gauč a smiali sa z nich. No potom prišlo ďalšie kolo a úlohy sa vymenili. Hral Harry, Zayn, Steph a ja. Postavili sme sa na hraciu plochu a Louis zatočil na úlohu pre Zayna. Potom nasledoval Harry, Steph a nakoniec ja. Čím ďalej, tým viac sme boli pomotaní. Prvý vypadol Zayn a okamžite sa utekall upraviť k zrkadlu. S Harrym a so Steph sme len zadržiavali smiech. Pokračovanie bolo veľmi zaujímavé. Mal som tvár hneď vedľa Stephaninej a Harry bol bohvie kde. Po chvíľke vypadol aj on a ostali sme len dvaja. Popletení sme boli tak nenormálne až som myslel, že sa asi nikdy nerozpletieme. Nie že by mi to nejako extra vadilo, ale ide o princíp...

5 komentárov:

  1. Idem si po sánku na prízemie :DDDDDD ale samozrejme aj časť perfektná :) jak furt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oooooooooooh ! aj ja chcem vedieť tak perfektne písať ! keď čítam toto, moje story mi prídu tak veľmi nudné ! je to perfektné :) veľmi veľmi veľmi perfektné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi veľmi :)) aj ja sa tak cítim keď čítam iné story, nič si z toho nerob. ;)

      Odstrániť
  3. uplne užasne ... zavidim ti tvoju tvorivost:D aj aj som sa pokušala o niečo take ale moje pribehy su nudne a nikto ich nečita:)

    OdpovedaťOdstrániť