štvrtok 5. apríla 2012

Everything about you 11

Steph
Už sme zostali len ja s Niallom a boli sme prepletení tak, že som pochybovala o možnosti rozpletenia. Úprimne,  nevadilo mi to, len som sa cítila trochu nepríjemne, keďže jeho tvár bola pár centimetrov od mojej. To sa asi veľmi nevyspím, keď sa cítim trápne už teraz. Čo bude v noci, keď máme spoločnú posteľ? Zamyslela som sa, pohla som rukou a spadla som. Samozrejme som zo sebou zhodila aj Nialla, takže som ležala na ňom. Zadívali sme sa jeden druhému do očí a bolo to akoby sa zastavil čas. Nikto ani nedýchal, všetci čakali čo sa stane. Ja som sa prebrala prvá a postavila som sa. Pomohla som dvihnúť sa Niallovi a spolu sme sa začali smiať. Nikto nás nechápal, no my dvaja sme sa chápali až veľmi dobre. Obaja sme sa zvíjali od smiechu a ostatných sme ignorovali. Po chvíli to vzdal Louis a začal sa rehotať tiež. Postupne sa pridali aj ostatní. Takže sme sa všetci zvíjali od smiechu a niektorým tiekli slzy. Napríklad mne. Už som sa prestávala smiať, no keď som sa pozrela na Nialla ako sa rehotá, vybuchla som zase. Netušila som, ako dlho sa tam smejeme, no Liam celý červený zahlásil: "Tak dosť! Poďme si ešte niečo zahrať." Pozreli sme na neho a zase sa začali smiať. On dudrajúc odišiel do kuchyne a po chvíľke za ním išla vysmiata Danielle. My sme sa tam ďalej rehotali ale nakoniec už nikto nevládal, tak sme postupne prestali. Zayn išiel zavolať Liama a Danielle a my sme zatiaľ vymýšľali čo budeme hrať.
"Pravda odvaha!!" vykríkol Louis. Trhlo mnou pri predstave, čo za zákernosti sa ma môžu pýtať keď dám pravdu. Radšej som sa ani nesnažila predstavovať si, čo za nechutnosti by im mohli napadnúť pri odvahe.
"Ja som za!" povedal Harry a žmurkol na mňa. Musela som sa na neho usmiať. Len som si všimla, ako Niallom hrklo keď sa na mňa Harry díval. Nevedela som si to vysvetliť, tak som to nechala tak. Keď prišli ostatní, samozrejme odsúhlasili pravdu odvahu a mne neostávalo nič iné, ako sa pripojiť...

Niall
"Pravda odvaha!" vykríkol Louis. Nie, len to preboha nie.
"Ja som za!" povedal Harry a žmurkol na Steph, ktorá sa na neho usmiala. Keď som to videl, hrklo mnou, no dúfal som, že si to nikto nevšimol. Liam so Zaynom boli samozrejme nadšení, takže sme hrali pravdu odvahu. Sadol som si vedľa Steph a tá tiež nevyzerala nejako nadšene. Louis rozkrútil fľašu a tá padla, vďakabohu, na Zayna.
"Pravda odvaha!!" vykríkol Louis a Zayn si vybral pravdu.
"Je pravda, že miluješ svoje zrkadlo najviac na svete?" opýtala sa Danielle. Všetci sme sa začali smiať a Zayn prikývol. Roztočil fľašu a tá ukázala na mňa. No. Do. Pekla.
"Pravda odvaha!" vyhŕkol zo seba Harry. Keď dám pravdu a opýtajú sa ma niečo zo Steph, drbne ma. Keď dám odvahu a dajú mi niečo s ňou, asi sa hodím o zem. Akoby to pomohlo.
"Keď chceš, môžeš dať zálohu," usmial sa Louis. "Hej, ale potom to schytám dvojnásobne," zamrmlal som a on s úškrnom prikývol.
"No táák, nenaťahuj nás. Už si niečo vyber!" súril ma Liam.
"Pravda!" vyhŕkol som a okamžite som to oľutoval, pretože sa Louis začal uškierať. Čo som to ja hlupák spravil?!
"Je pravda, že chceš do svadby ostať 'čistý'?" opýtal sa Louis a všetci vybuchli smiechom. Ja som jemne prikývol a myslím, že som bol taký červený ako ešte nikdy. Roztočil som fľašu a tá ukázala na Harryho.
"Pravda odvaha!" uškrnul som sa zlomyseľne.
"Odvaha!" povedal. Podľa toho ako sa zatvárila Eleanor som mal pocit, že urobil osudovú chybu. A mal som pravdu.
"Vyžehli si vlasy," predniesla pokojným hlasom El a všetci napäto čakali na Harryho reakciu.
"Ty si už aká krutá," zasmial sa Louis a pobozkal ju. Steph si ticho povzdychla a ja som sa musel usmiať.
"To neurobím!" vykríkol Harry.
"Zálohááá!" kričal Louis a dobre že od radosti nezačal tancovať. Niekedy je horší ako malé decko. Ale práve preto ho tak zbožňujeme.
"Budeš potom veľmi krutý?" opýtal sa Harry keď si dával dole hodinky. Louis sa len usmial a bol ticho. Harry sa zrejme rozhodol, že nebude riskovať, tak si nasadil hodinky naspäť a povedal: "Prineste žehličku." Všetci sme na neho pozerali s otvorenými ústami.
"No čo, tie hodinky mám rád," povedal a v očiach sa mu zbierali slzy. Eleanor zbehla do izby a priniesla žehličku.
"Keď to umyješ, bude to v pohode," usmiala sa na neho povzbudzujúco Steph.
"Môžem si vybrať, kto mi ich vyžehlí?" opýtal sa Harry, keď El brala žehličku do rúk.
"Že si to ty.. Vyberaj," zamrmlal Louis. Harry pozrel spýtavým pohľadom na Steph a ona prikývla. Postavila sa, El jej dala žehličku a všetci sme netrpezlivo čakali. Trochu som závidel Harrymu, keď sa hrala s jeho vlasmi. Teda trochu. Trochu dosť viac. Ale čo s tým narobím. Hovoril som, že ich to k sebe ťahá. Opatrne mu vyžehlila jeho kučierky a potom si sadla naspäť vedľa mňa. Povzbudzujúco sa na Harryho usmiala a on trochu pookrial.
"Okej, poďme ďalej," zahlásil Louis, "Styles, roztoč to." Harry poslúchol a roztočil fľašu. Padlo to na Steph.
"Pravda odvaha?" opýtal sa Louis a bol celý natešený. Zrejme na to celý čas čakal.
"Pravda," usmiala sa Stephanie a čakala na otázku.
"Je pravda, že si nikdy nemala trvalý vzťah?" opýtala sa Dan. Ja som nedočkavo pozrel na Steph a čakal na odpoveď. Ona len prikývla a ja som sa musel usmiať. Potom roztočila fľašu a mňa smiech prešiel, keď to padlo na mňa.
"Odvaha," povedal som, aby som nevyzeral ako strachopud.
"Uhuhuhuhuuu," uškrnul sa Louis a ja som naprázdno preglgol. To si si teda dal, nadával som v duchu.
"Choď sa prebehnúť okolo domu," povedal Liam a uškŕňal sa. Haha, ste fakt vtipný, pomyslel som si, no postavil som sa a išiel sa obuť.
"To myslíš vážne?" opýtala sa zhrozene Steph.
"Smrteľne," usmial som sa a vybehol von. Dal som si kolečko a mokrý ako kura som s úsmevom vbehol dovnútra. Louis s obdivom zapískal a ja som si to mieril rovno k Liamovi. Dan na mňa zhrozene pozerala, no keď som Liama poriadne vyobjímal, začala sa smiať. On na mňa vražedne pozrel a obaja sme sa išli prezliecť. Keď sme sa vrátili, mohli sme pokračovať. Roztočil som fľašu a padlo to na Liama. Takto sme pokračovali ešte pol hodinu, keď El roztočila fľašu a tá padla na Steph.
"Odvaha," povedala s úsmevom skôr ako sa ktokoľvek stihol opýtať.
Louis sa uškrnul a povedal: "Pobozkaj...."

2 komentáre:

  1. môže byť niečo lepšie ako toto ? nie nemôže ! :D dievča, ty máš talent !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť