štvrtok 5. apríla 2012

Everything about you 12

"Pobozkaj Nialla." Hrklo vo mne a čakal som čo urobí. Zabije ma, keď odmietne. Bude trapas, keď sa to stane tu.
"Môžem?" usmiala sa na mňa a čakala na môj súhlas. Len som sa usmial a prikývol. Jemne som sa ku nej nahol a ona urobila to isté. Zrazu sa naše pery spojili. Cítil som také tie ohňostroje ako sa to opisuje v romantických filmoch a poviedkach. Lenže to spojenie trvalo mizerne krátko a už sme opäť sedeli vedľa seba.

Steph
"Pobozkaj Nialla." ČO?! On sa načisto zbláznil? Preboha trapááááááás. Čo na to Niall? Keď ma odmietne?  Uff, o tomto snívam dobre že nie celý život, ale nie násilnou formou. Hodila som sa do kľudu a povedala: "Môžem?" Mala som pocit, že by som sa ho mala opýtať. Nádherne sa na mňa usmial a prikývol. Pomaly sa ku mne nahol a ja som urobila to isté. V tom sa naše pery spojili. Bolo to niečo úžasné! Motýle v mojom bruchu sa takmer zbláznili. No odtiahli sme sa až priveľmi rýchlo. Keď som sa obzrela dookola, všetci sedeli s otvorenými ústami. Zrejme nikto nečakal, že to spravím. Pozrela som na Nialla, ktorý bol až po uši červený no usmieval sa. Nie víťazoslávne alebo nejako namyslene, respektíve nasilu. Nie, bolo to také.. Prirodzené.. Až priam zamilované. Všimol si môj pohľad, tak mu úsmev trochu poklesol, no na očiach mu bolo vidno, že je nadšený. Nechápala som. Ale nechala som to tak. 
"Toto bolo.. Nečakané," vypustil so seba Louis a s Niallom sme sa začali smiať.
"Bol by z vás krásny pár," usmiala sa El. Ach, kiežby sa jej slová naplnili, pomyslela som si. 
"Pokračujeme?" povedal Harry. 
"Jasné! Stephanie toč!" prikázal Liam a ja som poslúchla. Padlo to na Dan, dala pravdu a tak sme pokračovali. Hrali sme ešte asi pol hodinu, no potom nás to všetkých prestalo baviť. Už bolo dosť hodín, takže Liam s Dan a Louis s El sa pobrali spať. Pochybujem, že si aj naozaj ľahli, ale určite chcú mať súkromie. Harry, Zayn a Niall ostali v obývačke, tak som ostala aj ja. Pozerali nejaký seriál, ktorý som ja v živote nevidela, takže som nechápala dej. Asi po hodine to skončilo a tak som povedala Niallovi, že si idem ľahnúť. Išiel so mnou, pretože vraj aj on je unavený. Nenamietala som, keďže som ledva držala otvorené oči. Po ceste do izby som sa asi desaťkrát potkla, ale Niall ma včas zachytil. Chudák, dobre si naložil keď ma zavolal k nim bývať...

Niall
Chalani s babami si išli ľahnúť a ja s Harrym a Zaynom sme ostali pozerať telku. Ostala aj Steph, aj keď na nej bolo vidno, že ju to vôbec nebaví. Tipujem, že tento seriál ešte nevidela. Keď skončil, tak mi oznámila, že si ide ľahnúť. Išiel som s ňou, keďže som tiež začal cítiť únavu. Kým sme došli do izby párkrát sa potkla, no ja som ju vždy včas zachytil. Stále na mňa pozrela takým vďačným pohľadom a nádherne sa na mňa usmiala. Totálne mi opantala mozog a to sa poznáme ani nie deň.
Do izby som ju takmer doniesol, keďže spala na nohách. Povedal som jej nech sa prezlečie do pyžama a ja som sa zatiaľ išiel prezliecť do kúpelne. Nechal som jej chvíľu času a vošiel som dnu za ňou. Sedela na posteli a driemala. Ticho som jej povedal, nech si ľahne a kľudne spí. Okamžite ma poslúchla a hneď zaspala. Ja som si ľahol vedľa nej a ticho ju pozoroval. Bola tak nádherná. Chvíľu som tam ležal a zrazu som si kýchol. Stephanie vedľa mňa sa pomrvila a otvorila oči. To som sa už tváril, že spím. Jemne som pootvoril ľavé oko a zbadal som, ako sedí na posteli a díva sa na mňa. Rýchlo som ho zavrel a ďalej sa tváril, že spím. Dúfam, že nezbadala, že som hore. Po chvíľke som opäť pootvoril, teraz už pravé, oko a videl som, že sedí chrbtom ku mne a pozerá na stenu. 
"Ty nespíš?" opýtal som sa nevinne. Zjavne vedela, že som hore, pretože sa vôbec nezľakla. 
"Nemôžem zaspať," povedala, ale neotočila sa. "Máš tu hroznú zimu," zamrmlala a konečne na mňa pozrela. Zimu? Veď tu je hrozne teplo. "Zimu?" opýtal som sa a ona len prikývla.
"Tak poď sem," usmial som sa koketne a roztvoril náruč. Ona sa usmiala a pokrútila hlavou. Tak som spustil ruky a zatváril sa sklamane.
"Tebe by to nevadilo?" opýtala sa po chvíli.
"Čo ako?" nechápal som.
"Keby si ma objímal."
"Isteže nie. Inak by som sa neponúkol," usmial som sa na ňu, "tak ideš?" Opäť sa usmiala, no tentoraz ma neodmietla ale privinula sa ku mne. Bola celá zmrznutá. To tu je fakt až taká zima? zamyslel som sa a pevne ju objal. Trochu sa pomrvila a všimol som si, že opäť zaspala. Bola ešte krajšia keď spala v mojom objatí.

*Ráno*
Zobudil som sa a Stephanie stále spala v mojom náručí. Jemne som sa od nej odtiahol a vyšiel z izby. Liam s Dan už sedeli v kuchyni a robili raňajky. Tak som sa k nimi pridal a urobil som dve porcie palaciniek. Snáď ich má rada. Naložil som ich na tácku spolu s pomarančovým džúsom a odniesol to do izby. Položil som ich na zem a prisadol si ku Steph.
"Vstávame," povedal som ticho a pohladil ju po líci. Bolo mi tak ľúto budiť ju, ale inak sa nedalo. Radšej ju zobudím teraz ja a jemne, ako by to za mňa mali urobiť ostatný trochu nemilosrdnejším spôsobom. Ona sa len pomrvila a spala ďalej.
"No ták, kráska, vstávame," stále som sa usmieval. Párkrát som ju pohladil po ramene, keď pomaly otvorila oči.
"Dobré ránko," pozdravil som ju, "priniesol som ti raňajky. Snáď máš rada palacinky."
"Milujem ich!" povedala ospalo a pomaly sa posadila.
"To som rád," usmial som sa a položil pred ňu tácku s jedlom.
"Dve porcie?" nadvihla obočie.
"Predsa ťa nenechám raňajkovať samú hneď prvé ráno na novom mieste," usmial som sa a pustil sa do jedenia. Dlho sa nenechala presviedčať a pridala sa ku mne. Keď sme dojedli išiel som odniesť tácku do kuchyne. Kým som sa vrátil, Steph už na sebe mala voľné tričko a legíny. Usmiala sa na mňa, ešte raz poďakovala za raňajky a išla do obývačky za ostatnými. Ja som sa prezliekol z pyžama a pripojil sa k nim...

8 komentárov:

  1. P-E-R-F-E-K-T-N-É!!! Tá noc jak ju objímal :) áááááááááááááááááááááááááááááááááách :) rozplyvejšn :D :) Také niečo zažiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)) snažila som sa dať tam romantiku no. :D

      Odstrániť
  2. ja si tam stále predstavujem mňa ..a poviem ti, krásna predstava ! :D a časť perfektná, už sa teším na ďalšiu ! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja tam tiež vkuse seba vidím :D a ďakujem, dnes sa pokúsim napísať :))

      Odstrániť
  3. Na jeden šup som všetky časti prečítala :D Píšeš úžasne :) Normálne som sa rozplývala nad tým ako sa objímali a tak pekelne by som chcela byť na jej mieste ... :) Dievča, máš TALENT! :)
    Inak, bývaš v KE? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. uzasne :) vsetky casti za jeden den :D

    OdpovedaťOdstrániť