sobota 7. apríla 2012

Everything about you 16

Opäť raz prosím. :D hlasujte v anketééé :D ďakovala :D ------------>

+ ! Rozhodla som sa, že vám každú časť spríjemním nejakým pekným obrázkom.
 Takže tu je prvý. :D 


Steph
"Ideme?" opýtal sa Niall s úsmevom a nastavil mi ruku. Ja som ju samozrejme s radosťou prijala a vyrazili sme. Motkali sme sa len v okolí vily, ale aj tak tam bolo krásne. Sem-tam nejaký dom, domček, domčúrik a raz za čas nejaký obchod. Inak všade krásna anglická príroda. Urobila som asi 30 fotiek z toho na troch som ja a na ďalších piatich s Niallom. Bol natoľko dotieravý, že sa mi vopchal do záberu. Aj keď sa nedá povedať, že by mi to nejako vadilo. Keď už nič viac, aspoň nejakú pamiatku budem mať.
Prechádzali sme sa dobrú hodinu, keď začalo poprchávať.
"Zase!" zamrmlal Niall a opäť nás schoval pod bundu. Domov sme takmer utekali, pretože začalo hrmieť a ja mám z búrky priam panický strach. Snažila som sa zachovať pokoj, ale zrejme sa mi to nedarilo, lebo Niall ma celý čas tíšil a upokojoval. Kde bol, keď som skoro prepadla z matiky a potrebovala utešiteľa?! Ale nič to, aspoňže je pri mne teraz.
Do vily sme dobehli v poslednej chvíli, pretože hneď ako sa za nami zavreli dvere sa spustil taký nenormálny lejak, až som sa bála že nás odnesie s celou vilou aj so základmi. Všetci sme sa usalašili v obývačke a Liam s Dan a Harrym priniesli tunu popcornu, chipsov a coly. Posadali sme si na zem do kruhu, do stredu sme dali jedlo a mala som začať rozprávať. No ja som bola taká vystresovaná z toho čo sa dialo vonku, že som zo seba nedostala ani hláska. Všetci sa na mne ohromne zabávali a Louis začal rozprávať vtipy. Keď sa nikto nedíval a všetci boli zaujatý Louisovou paródiou Caroline, Niall mi potichu zašepkal: "Ak ťa objímem, prestaneš sa báť?" Udivene som na neho pozrela, no prikývla som. Čo iné som mala robiť? Odmietnuť ho? No ešte to tak. Triasla som sa ako osika a potrebovala som niekoho, kto ma bude držať. Tak som sa k nemu pritúlila a on ma hladil po ramene. Po chvíli si to všimli aj ostatní, no nič na sebe nedali znať. Žeby bol Louis v takejto situácii ticho? To mi nesedí. Kde je ten pako, čo ukradol vyškereného Louiho?! Ale všetko sa rýchlo vrátilo do starých koľají. Louis začal podpichovať všetkých naokolo a mne bolo jasné, že ho nikto neuniesol. A ak by aj hej, svoju prácu odvádza tak dokonale, že si to nikto nevšimol. Teda až okrem mňa. 
"Už môžeš rozprávať?" opýtala sa po chvíli s úsmevom El a ja som prikývla.
"Máte nejaké otázky?" opýtala som sa. "Pretože neviem, čo konkrétne by ste chceli počuť."
"Ja mám otázku!" vykríkol Louis a všetci sa začali smiať, pretože sa hlásil ako dieťa v prvej triede. Nedočkavo som na neho pozrela a on so seba vypotil: "Odkiaľ si?" Začala som sa smiať a odpovedala mu, že zo Slovenska. Hodil na mňa WTF pohľad a Dan sa opýtala, kde to Slovensko je. Stručne som jej to popísala a to už tu bol Liam s ďalšou otázkou. "Sú tam na Slovensku nejaké naše fanúšičky?" 
"Že váhaš! Dvom si dokonca odpísal," zasmiala som sa.
"Čo keby sme sa tam niekedy išli pozrieť?" povedal Niall.
"Jasné Nialler, keby odtiaľ nebola Stephanie, tak o Slovensko ani nezakopneš!" smial sa Harry. Niall si len niečo zamrmlal popod nos a ja som sa mu zavŕtala hlbšie do náručia. On ma objal ešte pevnejšie a spolu so mnou čakal ďalšie otázky.
"Máte tam pekné dievčatá?" opýtal sa Zayn s neskrývaným záujmom.
"Veď sa pozri na Steph!" okríkol ho Harry, "máš pocit, že treba ešte nejaké otázky?" Zayn len sklonil hlavu a bol ticho. Ja som sa zasmiala a oznámila mu, že Slovenky sú jedny z najkrajších žien na svete.
"Kedy vyrážame?" opýtal sa nedočkavo Louis a El ho so smiechom štuchla do rebier.
"Ja sa pýtam kvôli Zaynovi. Vieš predsa, že mňa okrem teba žiadne iné ženy nezaujímajú." usmial sa na ňu a dal jej sladký bozk.
"Ešte nejaké otázky?" opýtala som sa s úsmevom.
"Aké je vaše typické jedlo?" opýtal sa Harry. Čudné, takúto otázku by som čakala skôr od Nialla.
"Hm, asi bryndzové halušky."
"A to je čo?" opýtal sa Liam.
"Noo.. Akoby som to len vysvetlila. Halušky sú také malé guľky zo zemiakového cesta a na to nakydáš bryndzu."
"Bryndzu? Čo to je? Ako to chutí? Ako to vyzerá? Znie to vtipne," vysypal zo seba Louis.
"Bryndza je niečo ako tvaroh. Vyzerá to podobne ako syr. A neviem ako to chutí, lebo ja to nejem."
"A čo je tvaroh?" opýtala sa Dan.
"To ani to nepoznáte?" uškrnula som sa a pustila sa do vysvetľovania. Asi pol hodinu som sa im snažila vysvetliť ako to vyzerá, ako to chutí, a ešte čo sú to pirohy, lebo aj k tomu sme sa neviem akým zázrakom dopracovali. Nakoniec mi napadlo, že im to môžem ukázať na nete. Tak som išla po laptop a na googli im našla pravé bryndzové halušky.
Keď si to konečne vedeli ako tak predstaviť začala som cítiť ako na mňa dolieha únava. Dnešný deň bol tak emocionálne vypätý, že pri spomienke nato sa mi zase chcelo plakať. Ale potlačila som to a rozdávala úsmevy na všetky strany.
"Idem do sprchy a ľahnúť si, už ma tu nečakajte," pošepla som Niallovi do ucha a postavila sa na odchod.
"Hej! Ešte si nám neporozprávala nič o sebe!" kričal za mnou Zayn.
"Musíte si počkať do zajtra, dnes váš čas vypršal," uškrnula som sa a zo všetkými sa rozlúčila.
Vliezla som do sprchy a pustila na seba horúcu vodu. Jedine to ma vedelo upokojiť. Po pol hodine som celá  rozhorúčená vyliezla a navliekla na seba pyžamo. Rozpustila som si vlasy, ktoré sa mi nechcelo umývať a vošla som do izby. Na posteli sedel Niall a díval sa von oknom. Ja som potichu prešla k nemu a sadla si na druhú stranu postele. On sa zľakol a prudko sa otočil. Keď ma zbadal, usmial sa a ďalej sa díval von oknom. Ľahla som si zaňho a prikryla sa až po uši.
"Je ti zima?" opýtal sa starostlivo a zadíval sa mi skúmavo do očí, akoby z nich vedel vyčítať odpoveď. Všimla som si, že je už v pyžame, teda že na sebe nemá tričko. Zas je zo mňa želatína. 
"Nie," pokrútila som hlavou.
"Ach tak," povedal a opäť sa otočil k oknu.
"Ale ak to je jediný spôsob ako docieliť, aby som mohla spať v tvojom objatí, tak potom áno. Je mi zima," zadívala som sa na neho a čakala reakciu.
"Takže tebe len o to ide?" uškrnul sa a súkal sa ku mne pod perinu. Ja som sa usmievala od ucha k uchu a prikývla som. On roztvoril náruč a ja som sa tam šikovne vopchala. Takto v spoločnom objatí sme opäť zaspali...

3 komentáre:

  1. Á som unesená :)))) Veľmi dobre píšeš! Teším sa na novú časť :) a k tomu ich prvému bozku, chcem aby bol opísaný z obidvoch pohľadov a taká možnosť tam nie je čiže.. :D A inak ty si s nami riadne vydrbala :D si tam napísala z pohľadu chalana a žiadne meno! :DD ale myslím si, že to bude Niall. Aj keď... ty to môžeš ešte tak dopliesť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      hej, rozmýšľala som, že tam dám aj takú možnosť, ale nakoniec som to dala len takto :)
      ňach :D ja rada robiť zlo :DDD
      jeden myslel a vymyslel fúrik.. a potom ho musel tlačiť. :D toľko k tomu že to bude Niall :DDD
      môžem dopliesť ale nemusím. :D ale zas na druhej strane, bude to nudné keď to bude bez zápletky.. :D takže sa ide pliééésť :DDD

      Odstrániť
    2. Tak ja potom nehlasujem :D Ja chcem popísaný bozk z oboch pohľadov :D
      Už som si to všimla :DDDD
      Málo sa smejem :DDDDDDDDDDD
      To čo ty, napíšeš, ešte nikdy nebolo nudné :D :)

      Odstrániť