nedeľa 8. apríla 2012

Everything about you 19

Úprimne? Niekedy sa až nechápem. Neviem napísať pár viet a pol hodinu nato zo seba vypľujem poriadnu časť ako sa patrí. :D ale to je len pre vás dobré. :D a čo moje básnické črevo? To sa mi ešte pekelne pomstí. :D ale kým funguje.. Enjoy it ! :P
obrázok tu nedám, pokazí atmosféru. :D
ešte na záver dodám, je to až príliš sentimentálne podľa mňa :D ale ja som už raz taká. Romantická a pobláznená. (:


Vystúpili sme na zastávke neďaleko Gemminho bytu. Ešte stále ruka v ruke sme vyšli zo stanice a obzerali sme sa či niekde neuvidíme zvyšok. Zatiaľ sme nikoho nezbadali, tak sme pomalým krokom kráčali smerom k Gemme. Ruku som jej stále nepustil, asi som čakal, že sa odtiahne sama. No stále ma držala. Možno sa zabudla. Dúfam, že ma tak skoro nepustí, pomyslel som si, no v tom sme zbadali ostatných na druhej strane. Obaja sme sa naraz pustili a uškrnuli...

Steph
V metre ma stále držal a ja som ho párkrát pohladila po líci. Možno preto, aby sme vyzerali dôveryhodne. Ale čo to trepem vo vlastnej hlave. Chcela som sa ho dotknúť. Teda nie, nechcela. Musela som sa ho dotknúť.
Vystúpili sme a stále držiac sa za ruky sme vyšli von. Obzerali sme sa všade navôkol, no nikoho sme nevideli. Ešte stále sme sa držali. Ja som ho pustiť nechcela, a on. Kto vie, prečo ma držal on. Možno si to ani neuvedomil. Naraz sme ich zbadali na druhej strane cesty a takmer sme od seba odskočili. Uškrnula som sa na neho a on mi úškrn vrátil.
"Videl ťa niekto?" opýtal sa namiesto pozdravu Liam.
"V prvom rade ahoj," povedal Niall, "a nie, nikto ma nevidel." Bodaj by ťa niekto videl, keď si mi celý čas zízal na krk, zasmiala som sa v duchu.
"Ideme za Gemmou?" opýtal sa Harry. S babami sme len prikývli a vybrali sa za ním. 
U Gemmy sme si zložili tašky, poďakovali sa, že nám ich postráži a už pešo sme išli ku London Eye. 
Už bola takmer tma, keď sme došli na miesto. Londýn bol nádherne vysvietený. Chalani kúpili lístky a išli sme sa postaviť do rady. 
V kabínke som mala byť s Niallom, Liamom a Danielle. Dopadla som celkom dobre, nie?
Keď sme sa chystali nastúpiť, prepadla ma hrôza. Výšok ani kolotočov sa nebojím, len z nich nemám trikrát dobrý pocit. Naprázdno som preglgla a zhlboka sa nadýchla.
"Deje sa niečo?" opýtal sa Niall starostlivo.
"Len z toho nemám dobrý pocit," odvetila som.
"Nemusíš sa báť. Celý čas budem s tebou. Ak chceš, budem ťa držať za ruku," ponúkol sa.
"To by si vážne urobil?" opýtala som sa prekvapene. Len prikývol a usmial sa. Zhlboka som sa nadýchla a vošla do kabínky. Za mnou Niall a Liam s Dan. Kabínku sme si tak nejak rozdelili, dalo by sa povedať. Na jednej polovici stáli Liam s Dan a celý čas sa objímali a bozkávali. Musel to byť fakt úžasný pocit. Romantika kam sa len pozriete.. No a na druhej polovici sme stáli Niall a ja. Celý čas stál za mnou, objímal ma okolo pása a držal za ruku. Každú chvíľu mi niečo pošepkal do ucha a ukázal kam sa mám pozrieť, aby som videla to a to.
Netušila som, ako dlho trvala jazda, no bolo to niečo nezabudnuteľné. Ešte keby som s Niallom chodila.. To by bolo niečo...
Keď sme vychádzali z kabínky, Liam nás zarazil otázkou: "Vy dvaja ste si istý, že spolu nechodíte?"
"Vyzerali ste tak roztomilo," usmiala sa na nás Dan. S Niallom sme na seba pozreli a obaja sa začali červenať.
"No tu ste!" začuli sme za sebou Louisov hlas.
"Poďme ešte niekam. Nechce sa mi sedieť doma," povedal Zayn a obzeral sa po babách čo sa motali okolo.
"Čo tak MilkshakeCity?" navrhla El a všetci s nadšením súhlasili. Nechceli sme sa motať v skupine, aby sme nepútali pozornosť. Takže v MilkshakeCity sme sa rozdelili. Louis s El sa išli prejsť ku Temži, Liam s Dan tiež niekam zmizli a ja som zostala s tými troma. Zase. 
Sedeli sme za stolom, Zayn si odbehol na wcko a Harry kvôli niečomu ku pokladni.
"Zdrháme?" mrkol na mňa Niall. Prikývla som a vybehli sme von. Chytil ma za ruku a niekam ma viedol.
"Kam ideme?" opýtala som sa.
"Pravdu?" povedal a ja som prikývla.
"Netuším. Len som chcel byť čo najďalej od nich," povedal a ukázal palcom za seba, kde práve z obchodu vybehol Harry.
"Poď," vyhŕkol Niall a schovali sme sa do bočnej uličky. Prilepil ma na stenu a postavil sa predo mňa. Dlho sa mi zadíval do očí a nadychoval sa, že niečo povie, keď tu zrazu...
"Tu ste vy dvaja! Mne neutečiete," uškrnul sa Harry a z očí mu šľahali plamienky.
"Tak fajn. Máš nás. Vzdávame sa," povedal Niall. Pozrela som na neho či mu preplo v bedni.
"Toto som chcel počuť," usmial sa blažene Harry a otočil sa. No to robiť nemal. Niall ma chytil za ruku a opäť sme sa rozbehli preč.
"Hej! Toto vám len tak neprejde!" kričal za nami Harry, akoby sme mu neviem čo urobili. A my sme sa len smiali a smiali. 
"Presne tu som chcel ísť," zašepkal Niall keď sme zastali na mne neznámom mieste. Netuším čo a kde to bolo, ale bolo to úžasné.
"Sleduj oblohu," povedal ticho Niall a nadvihol mi tvár. Celé nebo bolo posiate miliónmi žiariacich hviezd. Mlčky som stála a dívala sa hore.
"Poď, ľahni si, lebo ti stŕpne krk," usmial sa Niall a ukázal na jeho bundu rozloženú na zemi. Pomaly som si sadala a nespúšťala oči z tej nádhery. Už už som si chcela ľahnúť, keď zrazu Niall povedal: "Počkaj." Zarazila som sa a ostala sedieť. Ľahol si za mňa, pohladil ma po dlani a potiahol k sebe, takže som vlastne ležala na jeho hrudi a spoločne sme obdivovali tú nádheru. Kto vie, ako dlho sme tam takto mlčky ležali obdivujúc tú nádheru.
"Už by sme mali ísť," zašepkal Niall a pomaly sme sa dvihli. Počkala som, kým si dvihne bundu a vyrazili sme. Počas cesty som zistila, že sme boli v nejakom parku. Keď sme z neho vychádzali, Niall z ničoho nič zastavil. Spýtavo som sa na neho zahľadela a čakala čo urobí. 
"Môžem?" opýtal sa a natiahol ku mne ruku. Ja som mu z úsmevom na perách podala svoju a takto sme išli po ulici. 
"Nebude ti vadiť, ak ťa budem držať aj pred ostatnými?" opýtal sa nervózne Niall.
"Jasné, že nie," usmiala som sa a stisla mu ruku. Pomaly sme prišli ku Gemminmu bytu, kde už čakali ostatní. Nikto nič nepovedal, nikto sa nepýtal kde sme boli, len sme všetci mlčky prišli k Gemme. S babami sme si zobrali tašky, znova jej poďakovali a išli sme domov.

Kým sme sa dotrepali do vily, bolo takmer pol jedenástej. Nikto sa s ničím neobťažoval a všetci sme sa pobrali do svojich izieb. Tašky som zhodila ku skrini a povedala si, že ich vybalím ráno. Išla som sa prezliecť do kúpelne a keď som sa vrátila do izby, Niall už ležal v posteli a driemal. Opatrne som sa vopchala k nemu a on ma automaticky objal. 
"Ďakujem za dnešok," povedala som ticho.
"Bolo mi potešením. Aj nabudúce," usmial sa a pohladil ma po vlasoch.
Zaspal veľmi rýchlo, no mne sa celý čas v hlave premietali dnešné zážitky. Po dnešku by som s istotou vedela odpovedať na otázku, či k Niallovi niečo cítim. 
"Dobrú noc, anjelik," zašepkala som, dala mu bozk na líce a zaspala som...

9 komentárov:

  1. užasna časť :) ty maš proste talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. oooooooch :) už nech začnu spolu chodiť :D ale toto je krásne :) dojala ma táto časť, hlavne to s hviezdami..úplne osm tam videla seba :DD :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. WoW!!! :D romantika ako vyšitá!! :D kedy sa konečne dajú dokopi?! :D furt sa iba obchádzajú :D ale máš talent ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prosím si ďalšiu časť :D :D prosím, prosím, prosím.. píšeš tak úžasne, že sa od toho proste nemožem odtrhnúť! :D
    ako to robíš, dievča?
    Si pre mňa inšpirácia, fakt krásne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďalšiu časť netuším kedy sa mi podarí napísať. :D
      fakt netuším ako to robím. :D proste to zo mňa lezie. :D
      ďakujem, cením si to ((:

      Odstrániť
  5. Jaké romantické :) Fakt krása :) Obdivujem tvoje básnické črevo :D
    A už som si na 99,9% istá, že ten bozk bude medzi Stephanie a Niallom :D Hurá, už sa teším :) :D
    Ďalšia časť bude kedy? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) aj ja ho obdivujem, že ma ešte neopustilo :D
      ale stále tam je to 00.1% :D a tie ja rada používam :D
      ďalšiu časť píšem, ale nevyzerá to moc dobre, ale do takej siedmej najneskôr by mohla byť :D

      Odstrániť
    2. Ja dúfam a verím, že ťa ani neopustí :D
      Tsá ... :D
      Idem sa ja pustiť do čítania :)

      Odstrániť