štvrtok 12. apríla 2012

Everything about you 25

Ach matičko. Baby, vy ma tak dojímate! Ja viem, že ďakujem v každej druhej časti, ale ono sa inak nedá! Ani si neviete predstaviť akú radosť mi spôsobujú tie komentáre ! :)  takmer každý večer revem jak malé decko od dojatia a od toho ako veľmi som vám za to vďačná! Len vďaka vám je tento príbeh taký, aký je. Vám vďačím za všetkoEšte chcem, aby ste vedeli, že vás za to milujem tak ako Niall Stephanie! (: 

Keď toho chlapca niekedy náhodou stretnem, nezabudne na mňa. Pojebem ho tak jak nikto! ;D (P.S. nie som ani úchylná, ani perverzná. To len pri ňom. :D)

Niall
"Teba to vôbec netrápi?" opýtala sa Steph keď sme prichádzali do reštaurácie.
"A čo?" nechápal som.
"Ten paparazzi. Zajtra budeš na titulkách všetkých časopisov a.." nedokončila a zadívala sa na mňa utrápeným pohľadom. Pohladil som ju po ruke a čakal, čo bude hovoriť ďalej.
"A ja budem terčom nadávok dievčat z celého sveta," dopovedala a mne sa zastavil svet. Vôbec som si neuvedomil, že by sa na to mohla dívať takto.
"Neboj, nebudeš. Ak ťa mám rád ja, budú ťa mať rady aj ony," usmial som sa na ňu a pohladil ju po líci.
"Lenže.. Čo ak ma budú nenávidieť? A potom ma kvôli tomu opustíš," povedala a po líci jej začali tiecť slzy.
"Nie, neplač. Neopustím ťa! Ak ťa nebudú mať rady, nie sú pravé fanúšičky a aj tak ti môže byť jedno, čo o tebe kto hovorí. My dvaja vieme, kde je pravda, a to nejaké hlúpe reči nezmenia. Dobre? Teraz sa na mňa pozri a usmej sa. Nenávidím, keď si smutná," povedal som sa vpíjal sa jej do očí. Ona sa na mňa usmiala pokriveným úsmevom a ja som ju pobozkal.
"Ľúbim ťa," zašepkal som. "A budem ťa ľúbiť aj keď ťa polovica sveta bude nenávidieť. Pamätaj si to." So slzami v očiach sa na mňa usmiala, hodila sa mi okolo krku a pobozkala ma tak vášnivo, až sa mi podlomili kolená.
"Aj ja ťa ľúbim," pošepla keď sa odo mňa odtiahla.
"Ani si nedokážeš predstaviť, ako dlho som sníval o týchto slovách," usmial som sa a objal ju.

V reštaurácii sme sedeli za veľkým stolom oproti sebe, no ani jednému z nás to nevyhovovalo. Prečo? Pretože nás od seba delil stôl a nevedeli sme sa s tým zmieriť. Tak sme  sa čo najrýchlejšie najedli a išli preč.

Už sme sa v meste nezdržali dlho, keďže Stephanie to prestalo baviť, keď nás odfotil ten hlúpy paparazzi. Ach, už to vidím. Zajtra bude celý svet riešiť, kto je to záhadné dievča. Vyjsť s pravdou von alebo klamať? Zraní ju, ak  ju zatajím, to mi je jasné. Budeme mlčať. Potom uvidíme čo bude ďalej.
"Kľudne ma zataj," povedala Stephanie keď sme nastupovali na autobus.
"Prečo by som mal?"
"Aspoň vám to neuberie fanúšikov."
"Kašlem nejakých fanúšikov. Ak nás nebudú mať radi len preto, že ťa ľúbim, nie sú to praví fanúšikovia. Nemienim zatajovať to čo k tebe cítim. Nech to vie aj celý svet, ja sa za to nehanbím," povedal som a ako dôkaz som ju pobozkal.
"A-ahoj," začul som nad nami tichý hlas. Obaja sme dvihli hlavu a stálo tam nejaké dievča, mohlo mať tak 14.
"Ahoj," usmiala sa na ňu Steph.
"Môžeš mi dať autogram prosím?" zadívalo sa na mňa dievča prosebne a ja som jej s radosťou podpísal papierik, ktorý mi podávala. 
"Odfotím vás?" opýtala sa s úsmevom Stephanie a dievča nadšene prikývlo. Tak sa Steph postavila a dievča si sadlo namiesto nej. Rýchlo som ju objal, Steph nás odfotila a dievča celé natešené odišlo preč.
"Vieš o tom, že si úžasná?" usmial som sa a rýchlo ju pobozkal, aby nemohla protestovať.
"Taká ako ty," uškrnula sa a teraz ma pobozkala ona, aby som nemohol protestovať ja.
"A v čom som teda úžasný?" zasmial som sa.
"Vo všetkom," odpovedala jednoducho.
"Detaily," prikázal som.
"Noo. Tak v prvom rade to, aký si. Potom to ako sa správaš ku fanúšikom, že ich nikdy neodmietneš. Jednoducho si úžasný," usmievala sa ako slniečko.
"Ešte si zabudla jednu vec," povedal som.
"Akú?"
"Som úžasný, lebo mám teba," usmial som sa a opäť ju pobozkal.
"Jaj ták. Tak v tom prípade som ja perfektná, keďže mám teba."
"Ty si perfektná aj bez toho," podotkol som a ona sa začala smiať. Pozeral som na ňu ako vyoraná myš a ona sa len smiala a smiala.
"Prepáč," koktala pomedzi smiech. "Ja len stále nedokážem pochopiť, ako si o mne niekto môže myslieť, že som perfektná," povedala a začala sa smiať ešte viac.
"Zlatko? Prepáč, že kazím tvoj nádherný smiech, ale vystupujeme," uškrnul som sa a vystúpili sme z autobusu. 
"A ešte jedna vec," povedal som a pritiahol ju k sebe. Zvedavo na mňa hľadela a očarujúco sa usmievala.
"Počkaj, tvoj úsmev mi pretrhol niť myšlienok," zasmial som sa a odhrnul jej vlasy z tváre.
"Mám to! Nemyslím si, že si perfektná. Ja to totiž viem," povedal som a čakal reakciu. Usmiala sa na mňa a jemne ma pobozkala. Táto reakcia ma zarazila, no zároveň som sa jej potešil. Bozk som jej opätoval, no vášnivejšie ako ona začala. Pomaly som rukami prechádzal po jej chrbte až na jej zadok a tam som zastavil. Po chvíli mi chytila ruky, dala ich zo seba preč a odtiahla sa odo mňa. Pochopil som, že už chce ísť domov, tak som sa len usmial a viedol ju do našej mrkvičkovej vily...

12 komentárov:

  1. to je také dokonalé ! mne už dochádzajú slová a opakujem sa ale vážne to tak je ! :D :) milujem tento príbeh :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super! :)
    A možno mám aj prvý koment! :D
    Ak hej, som neuveriteľné šťastná aj z toho :D
    Ale najviac z toho ako píšeš!
    Ak to nevieš, tak úžasne!
    A asi ani nechcem vedieť čo sa bude diať vo vile ...
    ehm, ehm .. :D
    Čo to trepem!
    Chcem to vedieť! :D :D
    Vyhlasujem, že si úžasná! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. do pekla! :D dlho som písala :D

      Odstrániť
    2. nabudúce to stihneš. ;) :D
      ďakujem :)
      :DDD ak narážaš na to, načo si myslím že narážaš, tak nie, nebudú spolu spať, to ti môžem povedať už teraz. :D alebo žebýý.. :DD
      a ďakujem :D

      Odstrániť
    3. Ako v to dúfam :D
      Presne na to narážam :D

      Odstrániť
  3. Tvoje povídky jsem začala číst dneska a fakt jakože klobouk dolu ;) nadhera ;)) Kdy bude další ? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      keď ma kopne múza tak možno ešte dnes nejaká kratšia :D

      Odstrániť
  4. Ja proste nemôžem.. sedím tu už asi dve a pol hodiny a prečítala som všetko je to úžasné dúfam že budeš pokračovať je to naozaj veľmi skvelé.. och Niall najviac ho milujem ♥ si v tom dobrá tak len tak ďalej ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Júúú,tak ehm,, k fotke :D ->Ja by som ho prejebala celého na mieste aj na verejnosti kludne :D :D A áno,som uchylná,ale nanho iba :D
    K príbehu-> Ou Máj Gáš! ďalšiu ďalšiu :D bo ani nezaspím :) A kedže som áno uchylná tak by som to aj očakávala :D ale jak by som sa potešila :D Wrr :D -Mims

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. s tou fotkou som na tom presne tak isto :DD aj keď ja som úchylná ešte na pár ďalších chalanov, ale to nemusí nikto vedieť. :DDD
      možno ešte vytrepem teraz z tej svojej dutej gebule :D ale nesľubujem nič :D

      Odstrániť