pondelok 2. apríla 2012

Everything about you 7

*O 9 dní neskôr*
Konečne! Koniec školského roka! Už som myslela, že sa nedočkám. Posledné dni boli dosť nudné, len sme sa parili v triedach a robili debiliny. Dnes sme s triednou rozoberali školský rok celkovo, akí sme boli a také tie záležitosti, potom sme si pozreli nejaký film, dostali sme vysvedčenia a išli sme preč. Konečne, 2 mesiace pokoj. Žiadne vstávanie, žiadne kazenie snov. Hurááá! Po škole sme ešte všetci išli na pizzu do pizzérie oproti škole a potom sme sa vybrali domov. Ja som sa dosť ponáhľala, pretože som išla za Mikeom a mali sme ísť nakupovať. Za normálnych okolností by som so sebou zobrala Izy, lenže ona si teraz vylihuje niekde na Havaji. Ale prajem jej to. Tak sme išli len traja, teda ja, Mike a Phoebe.
  Kúpili mi také krásne letné šaty a k tomu obyčajné baleríny.
  Keď som prišla domov, nechcelo sa mi nič robiť, tak som si na nete našla lístok na autobus do mojej prázdninovej destinácie (nepoviem vám kde, budete musieť vydržať. Muhehe. ;D). Neskutočne sa teším. Peniaze za fotenie by mi mali prísť za pár dní, tak tipujem, že o týždeň odtiaľto vypadnem.

*O 5 dní neskôr*
Wuhúú, došli chechtáky! Už si len zarezervovať hotel, pobaliť sa a hor sa za dobrodružstvom!
Tých 5 dní prázdnin som si užívala plnými dúškami, predsa len, nejaký ten týždeň tu nebudem. Bola som na kúpalisku so spolužiakmi (nevieme bez seba vydržať), v kine so Samkom a na večeru s Mikeom. Vtedy mi dal môj honorár a jedno vydanie Vogue. Keď som sa zbadala na titulke, kvalitne mi padla sánka. Vedela som, že budem vo Vogue, ale na titulke?! To ma dostalo. Nie, že by ma to nepotešilo, ale predsa len. Prvý photoshoot a už som na titulke najznámejšieho módneho magazínu. Splnený sen pre veľa dievčat. Len nie pre mňa. Ja mám iné sny, menej povrchné. Teda keď nerátam pretiahnutie One Direction a svadbu s Harrym a Niallom, zasmiala som sa v duchu.

*O ďalšie 3 dni neskôr*
Tak a je to tu. Odchádzam na prázdniny. Už sa neviem dočkať! Zbalené mám snáď všetko. Foťák, laptop, oblečenie, topánky, mobil a všetky ostatné potrebné serepetičky (dúfam, že viete čo to slovo znamená. :D). Spolu s rodičmi sme išli na autobusovú stanicu, kde som si ešte kúpila jedlo na cestu a chcela som sa usadiť do autobusu. Lenže v tom na mňa niekto začal kričať. Myslela som, že mám halucinácie, no keď som sa obzrela, utekal ku mne Robo.
"Dávaj na seba pozor ty trúba!" povedal, keď už bol pri nás a poriadne ma vystískal. Potom som sa rozlúčila  s rodičmi a konečne si sadla na svoje miesto do autobusu.
Na svojom dvojsedale som sedela sama, teda som sa mohla pohodlne rozložiť. Bus som si nevedela vynachváliť, stewardka chodila hore dole a stále sa nás vypytovala, či niečo nepotrebujeme. Nad sedadlami boli také malé telky v ktorých počas cesty išli filmy, tak som si vypýtala slúchadlá, aby som ich mohla pozerať, keďže zvuk išiel len cez ne. Na kolenách som mala laptop a k nemu pripojený foťák, robila som si na ňom miesto na to kvantum fotiek ktoré som sa chystala v najbližších dňoch nafotiť. Neskôr som sa prihlásila na twitter, keďže som zistila, že ten autobus je natoľko úžasný, že tu majú wi-fi. Neskôr som urobila pár fotiek cez okno, také odveci, ale predsa. Pomaly som zaspávala, keď sme došli do prístavu. Čakala som, že budeme musieť vystúpiť, no nie.  My sme len ostali v autobuse akoby sme išli pekne po ceste. Tak som si zdriemla. Zobudila som sa, keď sme vychádzali z lode už v prístave. Ešte takú hodinku a niečo cesty a sme na mieste...

7 komentárov:

  1. daváááááááááj :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som kľudná :D :D Ináč keď chceš, tiež píšem s kamoškou → http://rad-1d.blog.cz/ Je tam 13-kapitolový príbeh so Zaynom "Neodolateľný" a teraz píšeme My angel s Niallom :) Ak chceš, my budeme len šťastné :D

      Odstrániť
  2. perfektné to je ! :) http://sialenepribehy.blogspot.com/ keď chceš, môžeš si prečítať ! :) aj keď to neni o 1D ale aj tak :D :)

    OdpovedaťOdstrániť