streda 11. apríla 2012

Prvý bozk - Stephanie (Everything about you)

Ako som sľúbila, tu je prvý bozk aj z pohľadu Stephanie :)

Keď sme skončili, Harry si išiel dať sprchu a Niall zaliezol do izby. Ja som zostala so Zaynom pozerať telku. Veľmi ma to nebavilo a celý čas som rozmýšľala nad Niallom.
"Máš ho rada viac ako kamaráta," povedal zrazu Zayn. Prekvapene som sa na neho pozrela, no bolo mi jasné o kom hovorí. Iba som ticho prikývla a myšlienkami bola stále s Niallom v izbe.
"Bež za ním. Poteší sa," usmial sa Zayn a zdvihol ma z gauča. Poďakovala som mu za dodanie odvahy a vybrala sa do izby. Cez dvere som počula ako hrá na gitaru. Tú pesničku čo hrá som veľmi dobre poznala, tak som potichu vošla a čakala, kým dospieva bridge. Stále si ma nevšimol a nadychoval sa, že bude spievať ďalej.
Usmiala som sa a začala spievať. 
Prekvapene sa otočil a potom začal spievať so mnou. Po celý čas sa mi díval do očí a keď som už sedela vedľa neho, pomaly odložil gitaru a priblížil sa ku mne. Ja som to po ňom zopakovala a on ma pohladil po líci. Na chvíľu som sa zarazila, no keď ma pritiahol bližšie k sebe, hneď som sa uvoľnila. 
Nahol sa ku mne a pobozkal ma.
Neopísateľný pocit! Jednoducho nádhera! Všetko vo mne vybuchovalo a celkovo to bolo dokonalé. Užívala som si tento bozk plný pocitov plnými dúškami a nechcela sa od neho odtrhnúť.
Po chvíli sa odo mňa odtiahol a zadívali sme sa jeden druhému do očí.
"Tak dávno som to túžil urobiť," pošepol Niall a opäť ma pobozkal. 
"Niall.. Ja.. Neviem čo ti na to povedať," dostala som zo seba a on sa na mňa prestrašene díval.
"Netreba slová, stačia činy," povedal nervózne. Usmiala som sa a pobozkala ho. Pomaly si ľahol na posteľ, takže som ležala na ňom. Hladila som ho po tvári, hrala sa mu s vlasmi a užívala si to, že sa ho môžem dotýkať. On si to zjavne užíval tiež a hladil ma po chrbte.
"Niall!" vtrhol do izby Zayn. Chcela som sa odtiahnuť, no Niall ma nepustil. "Pardon," zareagoval okamžite Zayn a odišiel. V duchu som sa usmiala a ďalej sa sústredila na Niallove pery.
Po chvíli som sa od neho odtiahla a pozrela mu do očí. Hodil na mňa prosebný úsmev a ja som sa musela usmiať. Bol taký rozkošný.
"Ešte?" zasmiala som sa. On prikývol a vrhol sa na mňa. Bola by som hlúpa, keby som sa bránila, tak sme si vymenili úlohy a ja som ležala pod ním. Bol to tak úúúúúžasný pocit byť prikrytá jeho telom.
Bozkávali sme sa strašne dlho a popri tom sme zaspali. Ako inak, spolu...

10 komentárov:

  1. Dačo také zažiť :D áááách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prosiim daj dnes este jednuu :) ja to tak preziivam...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ou Máj Gáš ! :) teším sa na ďalšiu ;) fakt toto musim zdieľať na fb stránke ;) -Mims

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďaleeeeeeeeeeej ! :))) dokonalé to je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. P-E-R-F-E-K-T-N-É!!
    Teším sa na ďalšiu! :)
    A gratulujem k 3000 ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :)
      za chvíľu bude hotová :)
      neboj sa, pár dní a máš ju aj ty :P

      Odstrániť
    2. Idem sa pustiť do čítania :)
      Za trošku viac ako pár dní :D

      Odstrániť