nedeľa 21. októbra 2012

Another world 68

Pri písaní tejto časti som sa škerila tak, ako ešte nikdy :D takmer celý čas som sa usmievala ako Niall, keď dostane Nando's, takže si ma asi viete predstaviť :D
btw, je to niečo medzi výbujkou a normálnou časťou, takže no... :D 
snáď sa to bude aspoň trochu páčiť aj vám :)

"DONIYA!" skríkla som na celý dom, kým Zayn vybehol do svojej izby.
"Ako doma," smial sa Louis, ktorý prešiel okolo mňa. Iba som sa na neho zazubila a nervózne podupkávala nohou čakajúc na svoju spomalenú kamošku.
"Áno?"
"Potrebujem ťa. V nákupnom centre. Teraz," objasnila som.
"Zayn ide na noc k vám a rodičov nemáš doma?" typla si. Prikývla som a hrýzla si spodnú peru. 
"Pomôžeš mi?" opýtala som sa a pozrela na ňu psími očami.
"Že váhaš!" uškrnula sa a obúvala si čierne Conversy. "Nialler!" skríkla. Čože? Nie! 
"Áno?" prihnal sa k nám blondiačik s neprekvapivo plnými ústami a úsmevom na tvári.
"Idem von so Cheyenne, tak nám nevyjedz chladničku," zasmiala sa Doniya, vtisla mu bozk na líce a ťahala ma preč. "Ozaj, odkáž Zaynovi, že za tri hodiny sme späť!" zakričala ešte a už nás nebolo.

"Čo tak toto?" vybrala Doniya zo stojana červené podväzky.
"Eww, nie. Moc výstredné," pokrčila som nosom.
"A toto?" vytiahla tentoraz čierne spodné prádlo, ktoré by sa hodilo skôr do pornofilmu ako do spálne na prvú spoločne strávenú noc.
"Doniyáá," povzdychla som si so smiechom.
"Robím si z teba prdel," zasmiala sa a hrabala ďalej.
"A toto?" ozvala som sa po chvíľke vyťahujúc svetlomodrú čipkovanú podprsenku spolu s pasujúcimi nohavičkami.
"Zamiluje sa ešte viac, ako je," usmiala sa na mňa.
"Takže je to dobré?"
"Jasné," uškrnula sa a vybrali sme sa ku pokladni, aby som mohla zaplatiť dnešný úlovok.
  "Ešte by sa zišli nejaké šaty. Chce ma predstaviť vašim. Ale oficiálne, ako jeho dievča," oznámila som, keď sme sedeli v kaviarni a napchávali sa zmrzlinou.
"Videla som jedny, ktoré ti pôjdu ako uliate!" usmiala sa na mňa Doniya a už ma ťahala preč.

"Sme doma!" skríkli sme obe naraz, keď sme vkročili do domu Malikovcov. Medzi tým sme boli u mňa, aby som si mohla obliecť nové prádlo a byť plne pripravená na dnešný večer.
"Konečne!" prihnal sa k nám Niall s úsmevom na tvári a strhol Doniyu do svojho objatia. Ja som tam len tak trápne stála a dívala sa do zeme. 
"A ty čo tak sama?" podišiel ku mne Harry.
"Boh vie, kde mi zdrhol chlap," zasmiala som sa.
"Tak poď sem," pousmial sa a uväznil ma v objatí. Zahihňala som sa, no objatie mu napokon opätovala.
"STYLES! RUKY PREČ Z MÔJHO DIEVČAŤA!" vykríkol Zayn.
"Pokoj, len som ju objal," zasmial sa Harry a skôr ako odišiel, čapol ma po zadku. Ten chlapec sa zahráva s ohňom. No môže ďakovať Bohu, že to Zayn nevidel.
"Čo ste robili tak dlho?" šepol mi do ucha Zayn, keď ma bezpečne držal vo svojom náručí.
"Dlho? Necelé tri hodiny," zasmiala som sa.
"Pre mňa to je dlho," prehlásil a pobozkal ma. 
"Vezmite si izbu!" vykríkol Lou a zakryl oči sebe aj Harrymu.
"Vypadneme odtiaľto?" pošepol Zayn a cukalo mu kútikmi úst. Iba som prikývla a čakala, kým si obuje svoje čižmičky, ktoré som na ňom tak veľmi milovala. 
"Vidíme sa zajtra! Doniya, pozdrav odo mňa rodičov!" dodal ešte a v momente som sa ocitla na chladnej bradfordskej ulici.

(tu nastáva čas na pustenie si pesničky, do čoho vás nebudem nútiť, no s ňou je to lepšie :D a keďže som sa nevedela rozhodnúť, dávam vám na výber dve alternatívy :P s oboma to bude fajn :)) Hunter Hayes - Wanted & The Afters - Ocean Wide btw, do komentáru mi môžte napísať, ktorú ste si vybrali :)) 
"Tákže," predniesla som trápne, keď sme stáli v predsieni nášho domu. "Čo budeme robiť?"
"Ja by som o niečom vedel," šepol Zayn a objal ma zozadu.
"Myslíš na to isté ako ja?" usmiala som sa koketne.
"Ak myslíš na pozeranie High School Musical, tak áno," rozosmial sa. Toto nemôže myslieť vážne!
"Um. Iste. Jasné. High School Musical," prikyvovala som neveriacky hlavou. Zayn sa len uchechtol a vybral sa do obývačky. S povzdychom som teda kráčala do kuchyne, kde som začala pripravovať niečo drobné na jedenie. V tom som však na páse pocítila Zaynove svalnaté ruky.
"Hádam si nemyslíš, že som sa naozaj chcel dívať na ten nezáživný film," pošepol mi do ucha a jeho teplý dych sa otrel o celú moju tvár, zatiaľ čo mi pery pritlačil na krk. S neveriacim úsmevom som sa k nemu otočila čelom a zadívala sa mu do očí. Pohliadol na mňa, ticho sa zasmial a nežne ma pobozkal. Najprv jemný bozk sa však po krátkej chvíli premenil na vášnivú hru jazykov. 
"Milujem ťa, Cheyenne," šepol mi do úst, chytil ma za zadok a vysadil na kuchynskú linku. Nohy som mu obmotala okolo pásu, čím som si ho pritiahla ešte bližšie k sebe.
"Milujem ťa, Zayn," pošepla som s úsmevom, keď som ucítila jeho dlhé prsty, ako blúdia pod mojim tričkom.
"Tu nie," vydala som zo seba zťažka. Zayn sa len uchechtol, no veľkolepo ma vzal na ruky a odniesol do mojej izby, kde ma opatrne, akoby som bola zo skla, položil na posteľ. Trochu sa odo mňa odtiahol, čomu som vôbec nepochopila, no došlo mi to, keď sa v okamihu obe naše tričká váľali kdesi v kúte izby. Zayn mi pomaly stiahol nohavice a popritom moje nohy obdarovával nežnými božtekmi. Keď sa už po zemi váľal aj zvyšok nášho oblečenia, okrem spodného prádla, Zayn sa ku mne sklonil a nežne ma pobozkal, pričom ma hladil na chrbte. Ja som samozrejme nemohla zaostávať a končekmi prstov som obkresľovala líniu jeho tetovaní. V tom sa však odo mňa Zayn odtiahol a zadíval sa mi do očí.
"Si taká nádherná," šepol s úsmevom. Zahryzla som si do pery, sklopila pohľad a začervenala sa. Čo iné som mohla robiť, keď som ležala len v spodnom prádle pred tým najdokonalejším chlapcom na svete? Zayn sa sladko zasmial a opäť sa ku mne sklonil, aby mi venoval ďalší z nežných bozkov.
"Ako sa rozopína táto somarina?" zavrčal ticho, keď sa mi snažil rozopnúť podprsenku. Pousmiala som sa nad jeho zamračenou tvárou, chytila mu dlane a rozopli sme ju spolu. 
"Takže takto," uškrnul sa a sklonil sa k mojim prsiam, ktoré mi začal obsypávať drobnými bozkami. Nemohla som si pomôcť a tak z mojich úst vyšiel prvý tichý ston, nasledovaný mnohými ďalšími.
"Si pripravená, láska?" šepol Zayn, keď sme už boli obaja v Adamovom rúchu.
"Ako nikdy," usmiala som sa a pritiahla jeho tvár k tej svojej.
"Len... Chcem ti povedať... Tento moment... Deje sa raz za život.. A.. Ja som rád, že sa to stane s tebou," pošepkal a nežne ma pobozkal. 
"Och, Zayn," pousmiala som sa. 
"Pššt, nič nevrav," usmial sa a priložil mi na pery prst.
"Si si tým istá?" 
"Som si istá tebou," odvetila som. On sa usmial, jemne ma pobozkal a v tom sa naše telá stali jedným... 

11 komentárov:

  1. Štepi! Oficiálne vyhlasujem, to čo som už dávno vedela.
    Milujem ťa za to ako píšeš! Bože, ani neviem čo mám napísať. Je to dokonale krásne. Pustila som si pesničku od Hunter Hayes a dokonale to tam pasuje :)
    Ach dievča... Úplne krásne to je a .. a .. a...neviem čo viac dodať.. proste došli mi slová, ale to hlavné som napísala. Skláňam sa pred tebou, dievča.
    D-O-K-O-N-A-L-É

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasné :) také ňuňu!
    Ja naozaj neviem, čo mám písať... ;D proste je to super duper a basta :)
    Pustila som si k tomu Oceán Wide a prežívala som to so slzami na krajíčku :D
    Mať tak dokonalého chlapa ako Zayn, asi by som umrela od šťastia. :)
    Naozaj rýchlo chcem ďalšiu časť, Stephanie! :P
    Chcela som ti napísať dĺĺĺĺhočizný komet, ale neviem, čo by som doňho napísala :D raz sa aj k takému dostanem! ;)
    Milujem ťa Steph :)* :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. bože, to je krásne :) pustila som si k tomu obidve pesničky, takže som to čítala dvakrát :)) aj tak som sa nad tým rozplývala :) je to jednoducho dokonalé :) a obidve piesne sú skvelé :)
    "Myslíš na to isté ako ja?" .
    "Ak myslíš na pozeranie High School Musical, tak áno," :DDDD nemohla som si pomôcť :DDD ujéby jak hovädo :DDD si zabila :DDD *K*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skveléééé..... užasnéééé.....atď :) proste super! :D neviem čo k tomu dodať snáď len to že sa neviem dočkať ďalšej časti :)))) a pustila som si : The Afters:Ocean Wide ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vazne obdivujem tvoju romanticku dusu! Bolo to uplne krasne :)) Myslim si ze take presne podla dievcenskych predstav ^.^ Este raz naozaj KRASNA cast ^.^

    OdpovedaťOdstrániť
  6. :DDDDDDDDDDDDDDDD Prepáč zlatko.. ja sa neskutočne musím rehotať :D :-*
    Áno, krásne si to precítila, aj všetko, blabla, písať vieš, to je jasné, opakovať sa nemienim :3 ale.. také smiechoty sa mi derú z hrdla..:D:D (ah, tak nič.. to bol hlien. -_-")
    Where's my bitch? :(
    Pesničku som si nepustila žiadnu :) Ale určite sú obe skvelé :)
    Ako.. vieš ako si ma vyplašila s HSM?! :D Kokóós, to už nerob! :P :D (Inak, ja som tie filmy zbožňovala <3 Tak pozor na to, že nezáživné!!!!:S :D)
    Tú predohru ti komentovať nemienim..:D:D :3 Toto si celá ty!
    Inak asi na tomto-> "Len... Chcem ti povedať... Tento moment... Deje sa raz za život.. A.. Ja som rád, že sa to stane s tebou," pošepkal a nežne ma pobozkal. <- som sa najviac zarehotala :D Viem, najromantickejšia pasáž a ja takto.. Ospravedlňujem sa ti, ale inak som nemohla :D
    Ďalšiuuuuuu! :3 Napíš mi dakde súkromne(fb,tt) koľko častí do konca.. I can't wait! :3 :D Nemožem za to :(
    Inak, ešte k začiatku AW67.. JA som asi jediná, ale chcem depresívnu časť už! :D :3 (Prečo za mesiac-dva-tri?? :/)
    LY!! <3 :-*
    -H.Xx

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak moja!! máš ma na svedomí :D práve sa ti podarilo ma roztopiť a sposobiť zástavu srdca v jednom :D to bolo tak nádherné až mi vyšla slzička :') Chcem vedieť jedno, a to tvoje meno :D aby som vedela v budúcnosti keď vydáš knihu, ktorá to je :D a keď budem vedeť kúpim si ju aj keby som bola na mizine :D píšeš skrátka dokonalo aj keď viem že ti to píšu všetci myslím to úprimne :) aaa <3 teším sa na ďalšiu časť :33 xoxoxo.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oh my gooood :O ouuuuuuuuuuuu to je to jediné na čo sa zmôžem úprimne som to ešte nikoho nevidela dokonalejšie opísať :)) je to áááájj ;) také ňuňavé :) rozkošné :) romantikuuš :D úžasné :) nádherné :) prekrásne :) božské :) DOKONALÉ :)) ja pfuu :) túto časť už čítam hádam 10 krát :) a tie pesničky:)) stále mením :D proste sa tooho neviem nabažiť :D a tak neuveriteľne si mi zdvihla náladu :) a za to ti ďakujem :) lebo bola totálne na 0 ale ty si mi ju zdvihla na 120 za minutu :DD nie naozaj :) úplne som sa roztopila nad tou časťou :D :) asi sa budem opakovať ale keď to sa inak nedá ! :D píšeš dokonalo úžasne nádherne milujem tvoj štýl písania (: je to proste úchvatné dielo :) fakticky fakt! :D a teším sa na ďalšiu časť ktorá bude určite taká dokonalá ako táto a možno aj dokonalejšia :D pretože pri tebe človek nikdy nevie :) vždy prekvapíš niečim originálnejším :) dokonalejším :) takže sa teším :) šup šup utekaj ju písať:))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pri celej časti som sa usmievala ako pripečená :D
    Ja som vedela, že bude skvelá :) Vedela som to!
    Inak pustila som si tú druhú pesničku.
    Ale späť k časti - Je to také hrozne romantické :) Tiež chcem Zayna! Aby mi hovoril takéto veci... :D
    Steph, ty mi privádzaš depky! :D
    Všetky baby to celkom slušne zhrnuli, takže dnes nebude taký koment na A4 ako minule :D Si sklamaná, čo? :DD
    Takže tak... Nedočkavo a konečne spokojne čakám na ďalšiu časť! :D ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. prosim precitaj si moju poviedku My beautiful life na stranke www.dano-direction-pribehy.estranky.sk ..... este len zacinam

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Škerila som sa ako môj otec hovorí ako pes na vrelú kašu :DDDD JE to bombové proste a celú časť som sa škerila na obrazovku a kebyže ma niketo uvidí tak si pomyslí že patrím do blázinca :D A zavidím Cheynne aj ja chcem toto zažiť s Malikom! :D A pesničku som si vybrala druhú nevime prečo ale viac ma oslovila aj keď po anglicky viem akurát tak "HI" :D A ešte sa vrátim k časti je to také zlaté, krásne a ehmm nevyjadrujem sa radšej ďalej myslím že si domyslíš keď nie tak nevadí :D A očakávam natrpezlivo ďalšiu časť a ešte dufám že si si moju radu zobrala k srdcu a story bude mať minimálne 100 častí + epológ comprende? :D A posledná vec toto je môj asi najdlhší komentár v historií môjho komenta :D A ak si tento môj koment prečítala do konca sa čudujem že si nezaspala a gratulujem :D

    OdpovedaťOdstrániť