pondelok 24. decembra 2012

A reason for a life - epilóg

Tak... Na moje potešenie... Koniec.. :) je to od veci, ale tak čo už... :D
snáď sa vám ARFAL aspoň trochu páčilo.. :)
ešte raz Veselé Vianoce :3 


"Tak ako to dnes vidíš?" zašepkal Lou.
"Hmm, neviem, pán Tomlinson," zasmiala sa Eleanor a vtisla Louimu rýchly bozk na líce.
"Nejako to poriešime, pani Tomlinsonová," usmieval sa šťastne Louis a pritiahol Eleanor k sebe.
"Prepáčte, že vás ruším," podišiel som k šťastnému páriku neskrývajúc úsmev.
"Áno?" otočil sa na mňa Louis.
"Ja.. Chcel som vám poďakovať za rozhovor. A popriať veľa šťastia v budúcom živote. Viete, ste pre seba ako stvorení. Vás, Eleanor, obdivujem a budem obdivovať do konca svojho života. Rovnako aj vás, Louis," usmial som sa úprimne.
"My ďakujeme, že ste nás prijali," pousmiala sa Eleanor a namiesto podania ruky ma objala.
"Bolo mi potešením mať vás tu," odvetil som, s Louim si podal ruku a díval sa, ako šťastne a spokojne odchádzajú vstrúc spoločnému, snáď šťastnému, životu...

---THE END--- 

5 komentárov:

  1. Veď ja som ti hovorila, že máš dať o jednu časť viac!
    Ja nechcem aby ARFAL skončilo :( bude mi to chýbať :/
    No samozrejme, že je to super, veď ako inak :)
    Tak dokonalý pár toto :3
    Teším sa na novú poviedku ak teda nejakú začneš písať popri tej čo píšeš :D :)
    Aj tebe šťastné a veselé ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nevydalo :/
      no, mne ani nie.. :D
      ďakujem ^.^
      neviem ešte, asi počkám, kým dopíše Annie tú svoju, aby som mohla písať s Harrym :))

      Odstrániť
  2. No a idem sa vyjadriť.
    Prisámbohu, že som sa do tejto poviedky zamilovala tak brutálne a tak intenzívne ako Louis do El! Neskutočne som sa tešila každú jednu časť a jednoducho som nikdy nemala dosť. Máš neskutočný talent o čom súdi či už táto poviedka, alebo EAY alebo AW. Neuveriteľne ma baví tvoj štýl písania, zabáva ma, pretože mi pripadá taký prirodzený s jemným humorom.
    Konkrétne táto poviedka ma úplne dostala. Je napísaná tak precízne a bravúrne, že si ešte stále hľadám sánku kdesi na zemi. Prepáč, že som ti s počtom zostávajúcich častí moc nepomohla, ale keby že je to na mne, bude ešte prinajmenšom 100 častí, takže som ti naozaj nemohla poradiť. Nie som totiž nestranný sudca :D
    Ďalej... Keď som čítala časti tejto poviedky, tak som sa cítila ako zemiak. Už predtým som sa tak cítila. A budem sa tak cítiť aj naďalej :D Ale to iba a len preto, že píšeš tak pútavo a... ani neviem nájsť správne výrazy :D Jednoducho mám pocit, že ako spisovateľka každou jednou časťou a príbehom rastieš a zlepšuješ sa stále viac a viac. Zdokonaluješ techniku svojho písania a presne tak to má byť ;) Na začiatku som nemala ani potuchy čo všetko dokážeš s príbehom Louanor urobiť a teraz to už chápem :) Som neskutočne rada, že som tú poviedku čítala lebo ak by nie, verím, že by som o veľa prišla.
    P.S. NEPREHÁŇAM!!! :D Ak mi toto napíšeš, že preháňam, prisámbohu, že dva dni nepridám časť! :D (no dobre, na to som moc mäkká ale prinajmenšom ťa budem otravovať na fb :D)
    Maj sa krásne a píš básne ;)
    Ou, a šťastné a veselé ti praje úžasná Annie (:

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pfu. Annie, zabila si ma .. :3
      nemám slov, vážne.. asi len jedno obrovské ĎAKUJEM, pretože ty si mi s celým týmto príbehom pomohla tak ako nikto iný.. :))
      takže ešte raz ďakujem (:

      Odstrániť
  3. Tak toto ma úplne, a že totálne dostalo. Tento blog som objavila len tak náhodou a štýl tvojho písania ma fakt dostal. Môžem poctivo prehlásiť, že je to jedno z najlepších vecí čo som čítala. Aj tie nápady sú krásne a obdivujem Ťa :) Ako tak pozerám na to jak píšeš tak to ja môžem rovno zabaliť :D Hneď sa idem vrhnúť na ďalšie tvoje story :)
    PS. Len tak ďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť