nedeľa 9. decembra 2012

Drahý môj denníček...


Tak, oficiálne druhá jednodielovka.. 
Viem, je to strašný shit, ale splieskala som to za necelú hodinu.. Neviem čo viac povedať, veď si to prečítajte a sami si utvorte názor.. Komentár poteší (:
btw, môžte si pustiť toto alebo toto.




21. 2. 2013
Milý denníček,
zase som to urobil. Áno, hanbím sa za seba a viem, že som opäť sklamal chalanov.. No ja za to nemôžem! Ja to už nezvládam. Všetci tí hateri.. Ach, drahý môj denníček, ani si nevieš predstaviť, ako VEĽMI to bolí. Nechápem to.. Všetky tie nenávistné tweety o "Namy".. Veď spolu nič nemáme! Nepopieram, že Amy mám rád, no sme iba kamaráti! Ničí ma to, vieš?

"Niall!" skríkol ktosi.
"Veď už idem!" zakričal blonďavý chlapec a svoje druhé ja, ako rád nazýval svoj denníček, rýchlo zahrabal do najtmavšieho rohu skrine.
"Zase si si písal do denníčka?" podpichol chlapca Harry.
"A-akého denníčka?" opýtal sa preľaknuto Niall. Veď o jeho denníčku predsa nikto nevedel!
"Žiadneho predsa," zasmial sa Zayn a objal ho okolo ramien. Niall sa trochu uvoľnil a nasledoval zvyšok skupiny von, do chladného londýnskeho počasia.

"A toto boli One Direction!" zatlieskala naposledy moderátorka a všetci piati chlapci s úsmevom zakývali do kamier a poslušne utekali do zákulisia, kde ich už čakal Paul, aby mohli ísť na nahrávanie.
"Niall, trochu viac úsmevov by nezaškodilo," poradil mu ticho, keď kráčali k autu. Niall sa zháčil. Viac úsmevov? A ako to mal dokázať? Robil predsa čo mohol. Tak sa len znova usmial tým falošným úsmevom, ktorý používal tak často, že ho už ani nevedel rozlíšiť od toho úprimného, a prikývol...
12. 3. 2013
Milý denníček,
myslím, že Liam čosi tuší. Začínam sa trochu báť. Čo ak to zistí? Čo bude potom? Čo ak- Och, už musím ísť, chalani ma volajú do baru. To zas bude... Ten falošný úsmev a celú noc sa pretvarovať, že je všetko v poriadku.. Keby len tušili...

"No tak, Niall, bav sa!" zhúkol Harry do ucha staršiemu chlapcovi, ktorý pod jeho opitým dychom zvraštil tvár.
"Veď sa bavím," odvetil ticho a zadíval sa do svojho hrnčeka čaju. Divné na bar, no nemal pocit, že by zvládol čosi iné.
"Iste," zašomral Harry, no nechal ho tak a odišiel.
"Niall, si v poriadku?" prihovoril sa k nemu Liam, ktorý sa nevedno kedy zjavil na susednej stoličke.
"V absolútnom," odpovedal a usmial sa najlepšie, ako vedel, aj keď jeho vnútro kričalo o pomoc.
Po tejto noci si nebol istý, ako dlho to ešte vydrží...

4. 4. 2013
Milý denníček,
asi mám problém. Na nete sa objavili fotky mojich zápästí. Je to photoshop, to viem, keďže svoje zápästia schovávam. Len sa bojím, aby tie fotky nevideli chalani a nechceli sa presvedčiť na vlastné oči, či sú naozaj lož. Drahý môj denníček, bojím sa. Veľmi...
Vieš, keby ustávali aspoň tweety haterov. Ale nie. Pokračuje to... Nedokážem ani spočítať, koľko tweetov o tom, ako nepatrím do skupiny, ako nechápu, prečo žijem, ako veľmi chcú, aby som zomrel, som prečítal za posledných pár dní. Vyčerpáva ma to...

"Pozri, Niall," povedal Louis ticho, keď všetci sedeli v obývačke.
"Bojíme sa o teba," pošepkal Zayn.
"V poslednej dobe si akýsi mĺkvy. Zmizla ti z očí tá iskra," pokračoval ešte tichšie Liam.
"Dokonca už ani neješ tak veľa, ako kedysi," dodal Harry. Niall si sprvu myslel, že to je pokus o vtip, no keď videl, ako vážne sa kučeravý chlapec tvári, nebolo mu všetko jedno.
"Som v poriadku, prisahám," oznámil Niall a všetkých obdaril najlepším úsmevom, aký sa mu v tej chvíli podarilo vyčariť.
"Ak sa niečo bude diať, čokoľvek, prídeš za nami?" opýtal sa Liam a nervózne si prešiel po zvyškoch vlasov. Niall na sucho preglgol, no napokon prikývol a pomalým krokom odišiel do svojej izby...

15. 5. 2013
Milý denníček,
už to vedia. Nepovedal som im to, nezvládol by som to predsa, no nejako na to prišli a chceli vidieť moje zápästia. Najprv som si myslel, že sa z toho vykrútim, no nepodarilo sa. Chcel som to poprieť, no musel som si pred nimi vyhrnúť rukávy. A ich reakcia? Presne taká, ako som sa obával. Najprv obarene stáli a dívali sa na moje dorezané zápästia, plné jaziev. A to ešte nevideli moje ramená, pomyslel som si vtedy... No potom... Ach, drahý denníček, keby si vedel, ako teraz plačem, keď si na to spomeniem. Liam ma v okamihu objal, no ihneď sa odtiahol. Harry to nezvládol a začal po mne vrieskať, či nie som kompletný, či mi načisto preskočilo. Louis sa ho snažil upokojiť, no napokon na mňa kričal aj on. Liam so Zaynom sa tých dvoch snažili utíšiť, zatiaľ čo im po lícach stekali slzy. Chápeš? Ľutovali ma až tak, že plakali.. A potom rozhodli.. Vraj sa mám dať liečiť. Keby mi to povedal Harry, pochopil by som to.. Ale ako to vyznelo z Liamových úst... Na to nikdy nezabudnem.
Potom sa to prevalilo na verejnosť a... Tie správy o tom, ako nie som normálny, aký som pošahaný... To je posledná kvapka. Už to viac nezvládnem, denníček. Rozhodol som sa skončiť. Navždy...

"NIE!" vydral sa z Liamových úst srdcervúci výkrik, keď na zemi zbadal svojho milovaného kamaráta so žiletkou v ruke. "Niall, Ni, neumieraj! Nesmieš umrieť!" kričal, no bolo mu jasné, že to nepomôže. Jeho blonďavý Ír bol už dávno mŕtvy. Nasvedčovala tomu krv na jeho zápästiach, ktorá nebola taká červená, ako by mala byť.
"Liam, čo sa deje?" pribehli do kúpeľne zvyšný traja chlapci. Keď zbadali Liama, ako v náručí drží ich mŕtveho kamaráta, zložili sa. Darmo prosili, darmo plakali a kričali, ich Íra im už nikto a nič nevráti.
"Čo je toto?" vysúkal zo seba pomedzi prudké vzlyky Zayn a zo zovretila blonďáčikovej ruky vytiahol poskladaný kúsok papiera.

Harry, Louis, Zayn a v neposlednom rade Liam.. Sklamal som vás a je mi to veľmi ľúto... Vedzte, že som to nikdy, naozaj nikdy nemal v pláne, no nedokázal som to viac znášať. Mal som vás veľmi rád, to si zapamätajte... A... Nezabudnite na mňa.
S láskou,
váš už šťastný Niall

7 komentárov:

  1. Ja plačem! Úplne seriózne plačem! Toto sa nerobí Štepi! Takéto niečo emotívne by sa nemalo písať!
    Inak je to samozrejme dokonalé :) ako inak :)
    Ale pre boha prečo Niall?! Prečo môj malý tučniačik?! To sa už duplom nerobí!
    Aj keď je to smutné, je to úplne super :) úžasné!
    Ty pani spisovateľka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. uaaaaa!! chceš ma zabiť? proste je to nádherné, úplne dokonalé, a s mojou náladou akurát na chuť skočiť z mosta... našťastie v okolí žiaden nemáme :P krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Štepi! Števka! Steph! Miss writer! Toto sa nerobí. Takto na večer čítať niečo tak dokonalé a zároveň smutné, no krásne? A Niall? Alebo hocikto? Zomrieť? Pane, slzy tečú po tvári.
    Nechápem ako môžeš tak dokonale písať. Proste. Wau.
    Uvedomuješ si, že keď ti raz vyjde kniha, ja budem prvá v rade a chcem pekný podpis s krásnym venovaním? :D Ak nie, teraz to už vieš. :-) :-P
    Dobrú noc, krásne sny, idem spať. :D :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Úžasná,perfektná jednodielovka.Vážne by som sa mala porozprávať s tvojim ockom!!!!!!!!!!!!!
    Nepočúvaj ho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Videla si,ŽE ma rozplakala .....je vážne úžstná:)
    Tvoja DEBIIIIIIIIII:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Človeče :O chceš ma priviesť do hrobu? ... Rozplakala si ma! och, náš blonďáčik sa zabil :O ...no je to ale krásne napísané, máš strašný talent ;) mohla by si dávať častejšie takého jednodielovky (aj smutné, ale aj šťastné :D) :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hello, itѕ nice artіclе concerning mеdia print, ωe аll unԁeгѕtanԁ meԁia іs a great
    sοurce of fаcts.
    Here is my web-site ; http://instagram-follower.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Informative article, exactly what I wanted to find.



    my page: havenbastion.org
    My site - aaa fx

    OdpovedaťOdstrániť